Općina Suhopolje i dalje veliko gradilište: Gradi se, uređuje i rekonstruira u gotovo svim naseljima

Općina Suhopolje već duže vrijeme ne staje s građevinskim radovima u gotovo svim svojim mjestima. Tako su trenutno u tijeku početni radovi na rekonstrukciji stare tribine stadiona „Park“, a u završnoj su fazi radovi i opremanje na fitness centru Sportsko – rekreacijskog kompleksa u sklopu stadiona. Unutar zgrade Osnovne škole Suhopolje odvijaju se radovi energetske obnove, a Općina Suhopolje sufinancirala je i radove na sanaciji sanitarnih čvorova, dok je na zgradi Dječjeg vrtića Suhopolje u tijeku obnova fasade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Jednako tako, u naselju Borova uređuje se pješačka staza u ulici Stjepana Radića u svrhu podizanja standarda mještana te zbog veće sigurnosti djece u prometu, a u tijeku su i radovi na cijevnim propustima koji su pripremni radovi za prometnicu u ulici Bukova. Osim navedenog, u naselju Borova postavljaju se i instalacije grijanja u prostorijama DVD Borova koja će po završetku preuzeti vatrogasno vozilo u svoj objekt.

Radovi u naselju Pčelić obuhvaćaju radove na izgradnji Reciklažnog dvorišta koji je prema odobrenom projektu „Izgradnja reciklažnog dvorišta u Općini Suhopolje“ sufinanciran od strane Europskih fondova u iznosu od 2.088.565 kuna, odnosno 85 posto ukupnih troškova, dok se preostali iznos financira iz proračunskih sredstava Općine Suhopolje.

Završeno je i asfaltiranje nogostupa u ulici Kapan u Suhopolju, a u društvenim domovima u Naudovcu i Velikoj Trainskoj u tijeku su unutarnji radovi uređenja, dok je u Jugovom Polju izgrađen plato ispred kuće ispraćaja i spomenika poginulim braniteljima. Kako napreduju radovi možete pogledati u našoj galeriji. (www.icv.hr, mh)

[g-gallery gid=”556214″]