PAPUKU NA NOGE STIŽE LIDER IZ ŽDRALOVA Mađarić: Moramo isprovocirati sportsku sreću, ona nekad hoće hrabre

Orahovački Papuk proteklog je vikenda u šestom kolu, nakon pet uzastopnih poraza, uspio doći do prvog boda, a utakmica s đurđevačkim Graničarom pokazala je da su puno vrjednija momčad od onog kako je to izgledalo u prijašnjim susretima.

U susretu sedmog kola 3. HNL Sjever, koji je na rasporedu u subotu, 5. listopada u 15 sati na noge im dolazi lider prvenstva, momčad Mladosti iz Ždralova. Utakmica je to u kojoj Orahovčani nemaju što izgubiti.

-Baš ne volim tu rečenicu da nemamo što izgubiti, radije bih rekao da u toj utakmici možemo puno dobiti, ponajprije po pitanju napretka u igri, zalaganja i htjenja te po pitanju onoga što sad trenutno radimo, a to je privikavanje nekih igrača na igranje u trećoj ligi. Igramo protiv momčadi koja je dugogodišnji trećeligaš. To je organiziran klub, pokriven na svim segmentima i zato mislim da će ova utakmica biti za nogometne sladokusce – rekao je strateg Papuka Stjepan Mađarić.

Iako su gosti na “papiru” veliki favoriti, domaćin se neće predati, pa su u ovoj utakmici moguća sva tri “tipa”.

-Dat ćemo svoj maksimum, to je ono što sigurno mogu obećati. Ako nas lider pobijedi, sportski ćemo mu pružiti ruku, ali idemo hrabro, pa što bude. Na nama je da isprovociramo sportsku sreću, a ona nekad hoće hrabre – zaključio je Mađarić.

(www.icv.hr, vg, foto: ilustracija, M. Rođak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content