Pod vodstvom trenera Zlatka Tota, Virovitičanin Tin Tumpić ponovno istrčao izvrsnu utrku u Varaždinu i kući donio zlatnu medalju

Varaždin je proteklog vikenda bio domaćin pojedinačnog prvenstva Hrvatske atletske lige Sjever.

Na natjecanju je nastupio i stariji kadet, Virovitičanin Tin Tumpić (AK Agram Zagreb) na 800 metara i osvojio uvjerljivo prvo mjesto s osobnim rekordom poboljšanim za tri sekunde (2:06,23). Drugo mjesto osvojio je Grigor Stojaković (AK Mladost Zagreb) s vremenom 2:10,23, a treći je bio Mirko Satvor (AK Križevci) s vremenom 2:14,93. Treba naglasiti da je Tin s tim rezultatom treći na službenoj rang listi HAS-a.

Na istom natjecanju nastupila je i mlada virovitička kadetkinja Petra Keleković, koja je trčala u utrci na 600 metara u konkurenciji starijih kadetkinja i osvojila peto mjesto (izvrsno 1. mjesto u svom godištu).

Također su nastupili Gabrijela i Luka Knežević. Gabrijela je u kategoriji mlađih kadetkinja na 400 metara osvojila 11. mjesto s vremenom 1:09,28, a Luka u kategoriji limača na 60 metara šesto mjesto rezulatom 9:09.

Luki, Gabrijeli, Petri i Tinu čestitke za odlične nastupe uputio je ovim putem profesor Zlatko Tot, inače njihov osobni trener.

(www.icv.hr)