Policija otkrila detalje prometne nesreće u Pitomači: Jedan vozač (61) ozlijeđen, drugi (24) napuhao 2,66 promila

Policija je objavila detalje jučerašnje prometne nesreće koja se dogodila oko 21.20 sati na raskrižju ulice Braće Radića i Trga kralja Tomislava u Pitomači. Kako u priopćenju stoji, prometna nesreća se dogodila, kada je 61-godišnji vozač u osobnom automobilu virovitičkih registarskih oznaka vozio od pravca Trga kralja Tomislava gdje je dolaskom do raskrižja sa ulicom Braće Radića, koja ima prednost prolaska, ušao vozilom na kolnik zadržavajući smjer kretanja ravno prema ulici J.J. Strossmayera, a da nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom. Tako je oduzeo prednost prolaska 24-godišnjem vozaču virovitičkih registarskih oznaka, a koji je bio pod utjecajem alkohola od 2,66 g/kg.

IMG 3379

Tom prilikom došlo je do udara prednjeg lijevog dijela osobnog automobila 24-godišnjeg vozača u zadnji lijevi bočni dio osobnog automobila 61-godišnjeg vozača, koji se od siline udara zaustavio na istočnoj prometnoj traci kolnika.

U prometnoj nesreći 61-godišnji vozač zadobio je tjelesne ozljede, dok je 24-godišnji vozač uhićen. Protiv vozača podneseni su prekršajni nalozi. (www.icv.hr, PU virovitičko-podravska)

[g-gallery gid=”558414″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content