Predstavljanjem knjige i nagrađivanjem najčitatelja obilježen Dan Gradske knjižnice i čitaonice

Gradska knjižnica i čitaonica Virovitica jučer (petak) je obilježila svoj dan. Tom prigodom posjetiteljima je predstavljena knjiga najpoznatije hrvatske gastroblogerice, Virovitičanke Sanje Mijac, pod naslovom „Iz života Domaćice: recepti za maglovite ponedjeljke i sunčane nedjelje“ te su dodijeljene nagrade najčitateljima.

Ravnateljica Gradske knjižnice i čitaonice Višnja Romaj zahvalila se okupljenima na dolasku te kroz razgovor sa Sanjom Mijac pobliže predstavila njenu knjigu recepata.

– Drago mi je da sam imala priliku u knjižnici predstaviti svoju knjigu koja je znatiželjnima dostupna i na posudbu u našoj knjižnici da ju prolistaju, pročitaju i možda naprave nešto prema kojem receptu – s osmijehom na licu kaže virovitička blogerica.

Dodijeljeni su i poklon paketi knjiga najčitateljima u pet kategorija. Članovi obitelji Bručić osvojili su nagradu u kategoriji obiteljska iskaznica, u kategoriji odrasli najčitateljicom je proglašena Ilonka Berger, srednjoškolka Petra Boljevčan je pročitala najviše knjiga u svojoj kategoriji, u kategoriji predškolskog uzrasta nagradu su odnijele Hana i Arijana Mikolić, a što se tiče učenika osnovne škole najviše knjiga je pročitala Lana Ivoš. (www.icv.hr, ea)

[g-gallery gid=”559586″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content