Resorno Ministarstvo i Županija poduzetnicima sufinanciraju kamate na kredite kroz program „Kreditom do uspjeha 2014.“

Vlade RH donijela je Odluku o davanju suglasnosti Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta za preuzimanje obveza na teret sredstava državnog proračuna Republike Hrvatske u razdoblju od 2020.-2030. godine za subvencioniranje kamata na poduzetničke kredite subjektima malog gospodarstva „Kreditom do uspjeha 2014.“ Mjera 1. Kreditom do konkurentnosti za Virovitičko-podravsku županiju.

Za Virovitičko-podravsku županiju preraspoređuje se i ostavlja na raspolaganje kreditni potencijal iz Programa „Kreditom do uspjeha 2014.“ Mjera 1. Kreditom do konkurentnosti u visini od 1.891,392,00 kune do isteka provedbe programa.

Kamate na poduzetničke kredite subjektima malog gospodarstva „Kreditom do uspjeha 2014.“ Mjera 1. Kreditom do konkurentnosti subvencionirat će se od strane Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta i Virovitičko-podravske županije.  Prikupljeni poduzetnički Zahtjevi za kredit kroz Program „Kreditom do uspjeha 2014.“ Mjera 1. Kreditom do konkurentnosti razmatrat će se redoslijedom zaprimanja u pisarnicu Virovitičko-podravske županije do iskorištenja sredstava ili najkasnije do 31. prosinca 2019. godine.

Potrebne informacije vezane uz podnošenje Zahtjeva za poduzetnički kredit Program „Kreditom do uspjeha 2014.“ Mjera 1. Kreditom do konkurentnosti možete dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo, poljoprivredu i europske fondove ili na broj telefona 033/683-171. (www.vpz.hr)

Javni natječaj (preuzmi)

Odluka o II. Izmjeni odluke o utvrđivanju kreditnog potencijala za Virovitičko-podravsku županiju (preuzmi)

Popis prihvatljivih djelatnosti (preuzmi)

Popis potrebne dokumentacije (preuzmi)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content