Slatina “nesretno” izgubila u sudačkoj nadoknadi na gostovanju u Grubišnom Polju eurogolom Vinka Pušića

U devetom kolu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica nogometaši Slatine gostovali su u Grubišnom Polju kod nove momčadi u ligi, domaće Bilogore 91′.

U dosta izjednačenoj utakmici obje momčadi su imale svoje prilike za zgoditke. Gosti su težili igri, dok su domaći pokušavali iskoristiti svoju prednost u visini, pa su bili najopasniji nakon ubačaja iz slobodnih udaraca i kornera.

Gostujući trener Damir Pemper tijekom utakmice je morao napraviti tri neočekivane izmjene. Zbog ozljeda iz igre je morao izvaditi Dominika Hodaka, Mateja Potočkog i Silvija Matotu, što je dodatno poremetilo početnu igračku postavu.

Nekoliko trenutaka prije pobjedničkog zgoditka domaće momčadi pocrvenio je Matej Šimek. On je zbog nesportskog ponašanja zaradio drugi žuti karton. Kada su svi očekivali posljednji sučev zvižduk, domaći igrač Vinko Pušić majstorski je iskoristio jednu povratnu loptu i volejom je zakucao u mrežu.

Pogodak je postignut službeno u 94. minuti, iako su svi na igralištu bili uvjereni, da se već igrala 97. minuta. Gosti nakon utakmice nisu bili zadovoljni s nekoliko sudačkih odluka, koje su bitno utjecale na rezultat.

-Nismo iskoristili svoje prilike, a domaćin je pobijedio rijetko viđenim potezom. Problemi s ozljedama nas prate i dalje. Do iduće subote i utakmice s Tehnikom u Koprivnici, nastojat ćemo se ekipirati i doći do pozitivnog rezultata – rekao nam je trener Slatine Damir Pemper.

Bilogora 91′ Grubišno Polje – Slatina 1:0
Najbolji u slatinskim redovima: Nikola Menegati

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content