Tijesna pobjeda Grdićeve Zdenke protiv Suhopolja, Lovro Štefanec poentirao protiv svog bivšeg kluba

U 10. kolu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica nogometaši Suhopolja gostovali su u Velikim Zdencima kod Zdenke, koju vodi virovitički strateg Mile Grdić, a u napadu igra Lovro Štefanec.

Pred sam početak utakmice Suhopoljčani su doznali da njihov trener – igrač Tomislav Filipović ne može biti niti u sastavu kao igrač, niti na kupi kao službena osoba zbog kazne zarađene kao trener Nogomete akademije “No Limit” iz Virovitice. Na brzinu se trebala promijeniti koncepcija.

U izjednačenom prvom dijelu gosti iz Suhopolja poveli su zgoditkom Slavka Jagarinca u 14. minuti igre. Domaći svoje prilike nisu iskoristili, pa se na odmor otišlo s gostujućom prednošću 1:0.

U drugom dijelu domaća momčad je imala više sreće od gostiju i došla do pobjede. Rezultat je poravnao upravo Lovro Štefanec pogotkom u 52. minuti. Pobjedu domaćoj momčadi donio je gostujući igrač Antonijo Kušen, nesretno ubacivši loptu u vlastitu mrežu u 66. minuti.

– Da si nesretno nismo ubacili loptu u svoj gol, ne vjerujem da bi domaća momčad došla do tri boda. Nastavljamo dalje naporno raditi. U idućem kolu na svom stadionu Park dočekujemo jaki Ferdinandovac. Gosti su favoriti, alii se nećemo predati bez borbe. Pokušat ćemo napraviti iznenađenje. Nadam se da sam odradio svoje kazne te da ću moći nastupiti – zaključio je suhopoljski strateg Tomislav Filipović.

Zdenka Veliki Zdenci – Suhopolje 2:1
Najbolji u suhopoljskim redovima: Enio Kirin

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content