Veterani orahovačkog Papuka sudjelovali na 20. Prvenstvu veterana HNS-a u Poreču

Veterani orahovačkog Papuka drugu su godinu zaredom nastupili na Prvenstvu Hrvatske za veterane održanom u Poreču. Na Prvenstvu Hrvatske ove je godine nastupilo ukupno 26 veteranskih momčadi, podijeljenih u 10 skupina.

-U šest skupina je bilo po tri momčadi i iz tih skupina su u daljnju fazu natjecanja prolazile prve dvije momčadi. Mi smo već u startu imali peh upasti u jednu od preostale četiri skupine, u kojima su bile samo po dvije momčadi. Te četiri skupine igrale su se po kup sustavu i u njima su se protivnici sastali po dva puta, a dalje je išao bolji iz tog dvomeča. Drugi peh imali smo što smo izvučeni u grupu s domaćinom, Jadranom iz Poreča, koji je prvenstvo igrao na domaćim terenima i bio je samim tim puno odmorniji od naših veterana, koji su na put u Poreč krenuli dan prije prve utakmice. U prvoj utakmici poraženi smo s 0:3, a drugu igranu dan poslije u jutarnjim satima izgubili smo s 0:2. Time je i završio naš ovogodišnji nastup na državnom prvenstvu veterana, dok je domaća momčad prošla dalje u osminu finala. U svakom slučaju ponosni smo što smo u društvu najboljih veteranskih momčadi Hrvatske – rekao je prvotimac Papukovih veterana Miroslav Jockov.

Za Papuk su u Poreču nastupili: Zoran Ćuraj, Saša Kalem, Mario Kovač, Josip Rogač, Ajdin Šahinović, Dražen Zelčić, Miroslav Jockov, Miroslav Grgurić, Siniša Horvat, Mario Kubaček, Stipica Bušljeta, Damir Ćorluka, Zoran Lenard, Tihomir Smiljanić i Dragan Pavoković. Ekipu je vodio trener Predrag Egner, dok je predstavnik momčadi bio Dražen Tikvan.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content