Zlatko Prugovečki novi predsjednik Udruge veterana vojne policije iz Domovinskog rata Virovitičko-podravske županije

Jučer (ponedjeljak) je u prostorijama Udruge održana redovna godišnja izvještajna skupština Udruge veterana vojne policije iz Domovinskog rata Virovitičko-podravske županije, koja je ujedno bila i izborna.

Nakon intoniranja hrvatske himne i odavanja počasti poginulim i umrlim hrvatskim braniteljima minutom šutnje, dotadašnji predsjednik Udruge Dragan Lacković članovima je podnio izvještaj o radu u prošlom razdoblju kao i financijsko izvješće. Izvještaji su jednoglasno usvojeni.

Prugovečki Custom

Uslijedio je izbor novog predsjednika, predsjedništva te ostalih tijela Udruge. Za novog predsjednika UVVPDR VPŽ izabran je Zlatko Prugovečki, za potpredsjednike su izabrani Tomislav Munjaković i Darko Hodak, novi blagajnik je Mirko Vorih, dok je tajnik u još jednom mandatu Alen Đurasek.

Novoizabrani predsjednik Prugovečki članovima je iznio plan rada za naredni period, kao i financijski plan, koji su jednoglasno usvojeni. Skupštini su nazočili i gosti, predsjednici te predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”560179″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content