1. ŽNL Kolo odluke: Rezovac i miljevačka Mladost u borbi za naslov jesenskog prvaka, Bratstvo dočekuje Graničar Bušetinu

Pred nama su u nedjelju, 17. studenoga u 14 sati utakmice 13. kola prve županijske nogometne lige. To je ujedno i posljednje jesensko kolo.

Vodeći Rezovac putuje kod Mladosti u Čačince, gdje mora dati svoj maksimum, ako želi ostati na prvoj poziciji.

Drugoplasirana Mladost u Miljevcima dočekuje solidnu momčad Dinama iz Četekovca. Uz svoju pobjedu Miljevčanima treba i kiks Rezovca za povratak na prvo mjesto i naslov jesenskog prvaka.

Trećeplasirana Graničar Bušetina putuje u susjedstvo, na stadion Školski vrt u Gornje Bazje, gdje ju čeka domaće Bratstvo, koje bi s nova tri boda napravilo iskorak prema gornjem dijelu tablice.

Napeta utakmica gledatelje očekuje u Čađavici, gdje Mladost 1930. dočekuje Omladinac iz Korije, a obje će momčadi težiti pobjedi.

U Mikleušu, gdje gostuje Borova, obje momčadi pobjedom traže izlaz iz mini krize rezultata u posljednjih nekoliko kola.

Sloga je u Zdencima favorit u susretu s Voćinom. Gosti će doputovati s nadom da mogu napraviti iznenađenje.

U Sladojevcima bi domaća Slavonija trebala pobijediti Podravac iz Sopja. Međutim, gosti su u prošlom kolu pokazali da se nitko u susretu s njima ne može opuštati, niti prije utakmice upisivati bodove na svoj konto. Igrači Podravca su pripravni kazniti svaku protivničku pogrešku.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content