1. ŽNL Miljevačka Mladost i Rezovac u izravnom srazu odlučuju o prvoj poziciji, Bratstvo dočekuje četekovački Dinamo

U nedjelju, 3. studenoga u 14 sati igraju se utakmice 11. kola prve županijske nogometne lige.

Najveću pozornost će privlačiti susret u Miljevcima, gdje drugoplasirana Mladost ugošćuje vodeći Rezovac. Gostima je bod dovoljan za ostanak na prvoj poziciji, dok bi se domaći pobjedom popeli na vrh tablice.

U Čačincima Mladost igra s Omladincem iz Korije. Na tablici ih dijeli samo jedan bod te bi i ovdje rezultat trebao biti neizvjesan do posljednje minute.

Borova gostuje kod Sloge u Zdencima. Domaći su favoriti na svom terenu, dok će gosti biti kompletniji u odnosu na prošli vikend, kada u sastavu nije igralo pet igrača iz prve postave.

Mikleuš je trebao ugostiti Mladost 1930. iz Čađavice, ali je utakmica odgođena zbog smrtnog slučaja.

Graničar Bušetina će na gostovanju kod Podravca u Sopju pokušati pobjedom učvrstiti treće mjesto na tablici. Domaća momčad u ovogodišnjem natjecanju nije osvojila ni bod. Do završetka polusezone sigurno će nekoga iznenaditi.

Bratstvo je na svom Školskom vrtu u Gornjem Bazju favorit u ogledu s Dinamom iz Četekovca. Tako je bilo i ovog proljeća, ali su gosti pobijedili i odnijeli tri boda.

Slavonija na svom travnjaku u Sladojevcima mora pobijediti Voćin ukoliko želi napraviti iskorak prema sigurnoj zoni, jer gosti neće doputovati s “bijelom zastavom”.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content