2. ŽNL ZAPAD Gradina i Turanovac za naslov jesenskog prvaka, vječiti susjedski derbi igra se u Podgorju

Na terenima županijskih drugoligaša, u skupini Zapad ovog se vikenda igra posljednje, 11. kolo. Sve utakmice počinju danas (nedjelja) u 14 sati.

Dvije su utakmice pod “povećalom”, a riječ je o dva velika derbija koja bi trebala privući najviše gledatelja. U Gradini domaća momčad dočekuje Turanovac. Puleni domaćeg stratega Marijana Puškarića na drugom su mjestu sa 27 bodova, dok gosti iz Turanovca imaju bod više i na liderskoj su poziciji. Gostima odgovara i neriješen ishod, a domaća momčad samo pobjedom može do titule jesenskog prvaka.

Drugi veliki derbi igra se u Podgorju, gdje domaća momčad dočekuje Sveti Đurađ. Riječ je o susjedskom derbiju, a susreti ovih dvaju ekipa uvijek su bili puni naboja i napetosti. Tako će zasigurno biti i ovog puta. Podgorje se nalazi na šestom mjestu s 13 bodova, dok je Đurađ na trećem mjestu s 18 bodova.

Parovi 11. kola:

Gradina – Turanovac, Podgorje – Sveti Đurađ, Bilogora 1947. Špišić Bukovica – Sokol Milanovac, Croatia Grabrovnica – Drava Terezino Polje, Kladare – Mladost Vukosavljevica i Dinamo Kapela Dvor – Lukač 05.

(www.icv.hr, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content