2. ŽNL ZAPAD Gradina u derbiju kola do tri boda protiv Drave, Turanovac isprašio Kladare i ostao vodeći

Deseto kolo 2. županijske nogometne lige u skupini Zapad bilo je izuzetno efikasno.

Milanovački Sokoli su u prošlom kolu uzletjeli pobjedom nad Gradinom na njenom terenu. Već ovo kolo slijedilo je prizemljenje. Poveli su na svom terenu u susretu s Croatijom iz Grabrovnice zgoditkom Matea Tomića i stali. Gosti su napravili preokret i pobijedili rezultatom 4:1. Pogotke za goste postigli su Vanja Šerepec, Marin Ivesa i Matija Pavić, dok je jedan gostujući pogodak bio djelo domaćeg igrača Mihaela Martela.

U Terezinom Polju je odigran derbi između domaće Drave i Gradine. Uz tri preokreta gosti su odnijeli tri boda rezultatom 4:2. Za domaće strijelci su bili Dejan Barišić i Ivan Škrablin, dok su za goste mrežu pogodili Dino Milinović dva puta te Valentino Kaladić i Zvonimir Juhas po jednom. Drava već nekoliko puta gubi utakmice u posljednjih desetak minuta.

Podgorje je povezalo dvije pobjede u nizu. Ovog puta je svladalo Lukač 05 na njegovom terenu 4:1. Za goste su efikasni bili Alen Đureš, Matija Krmpotić, Matia Horvat i Patrik Bukvić, a za domaće Matija Tomšić.

Sveti Đurađ je s 5:1 ispratio Bilogoru 1947. iz Špišić Bukovice. Domaćinima je “pomogao” gostujući igrač Stipo Djak, koji je u dvije minute zbog verbalnih okršaja sa svima oko sebe zaradio dva žuta kartona i morao napustiti teren. Za Sveti Đurađ strijelci su bili Marino Grizelj tri puta te Ivan Bilović i Ivan Biondić po jednom. Gostujući zgoditak postigao je Valentino Cikač.

Mladost iz Vukosavljevice je konačno došla do prva tri boda u ovogodišnjem natjecanju. S visokih 8:1 stradao je Dinamo iz Kapele Dvora. Pet zgoditaka je postigao Mateo Nemčec, dva Manuel Šelimber, a jednog Dorian Sesvečan iz kaznenog udarca, dok je čast gostiju spasio iskusni Marko Lacko.

Vodeći Turanovac na svom Jelavu bio je uvjerljiv sa 7:1 u susretu s Kladarama. Dva puta gostujuću mrežu je pogodio Mihael Taušan, a po jednom Ronald Jagica, Saša Štefanić, Ilija Tadić i Dejan Peić, dok je iz kaznenog udarca pogodio Tino Habijanić. Gosti su svoj zgoditak postigli iz kaznenog udarca. Efikasan je bio Antonio Maresić.

Idućeg vikenda igra se posljednje, 11. kolo u kojem će u Gradini u velikom derbiju domaća momčad i Turanovac odlučiti o naslovu jesenskog prvaka.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content