3. HNL SJEVER Posljednja domaća utakmica Virovitice ove jeseni, stiže Podravac koji je u 12. kolu “popio” šest komada od Papuka

Ovog vikenda igra se 13. kolo 3. HNL Sjever, a ujedno i pretposljednje ove jeseni. Virovitica na Vegeški dočekuje Podravac iz Virja.

Virovitica i Podravac “susjedi” su na ligaškoj ljestvici. Domaća momčad nalazi se na osmom mjestu s 14 bodova, dok je Podravac na devetom mjestu s osvojenih 13 bodova, tako da će ovo biti izuzetno zanimljiv susret, ali momčad trenera Vjekoslava Vučete “na papiru” je veliki favorit.

U posljednje četiri utakmice Vučetini puleni osvojili su devet bodova, a poraz u proteklom kolu u Cvetkovcu bio je minimalan. Virovitičani su imali i prednost, a na kraju su nesazluženo izgubili.

-Da, riječ je o minimalnom porazu u proteklom kolu, u utakmici u kojoj smo zaista dobro stajali na terenu. S velikim optimizmom čekamo susret ovog vikenda, kada nam u goste stiže Podravac iz Virja. Igramo dobro, napredujemo i mislim da idemo u pravom smjeru – rekao je strateg Virovitice.

Svakako treba istaknuti odličnu formu vratara Krešimira Tomljanovića, koji će biti velika prepreka gostujućim napadačima u postizanju zgoditka. Ovo je odlična prilika momcima s Vegeške da se pobjedom oproste od svojih navijača u jesenskom dijelu natjecanja. S nova tri boda napravili bi ozbiljan iskorak prema sredini tablice.

Utakmica na Vegeški igra se u subotu, 16. studenoga u 13:30 sati.

(www.icv.hr, foto: ilustracija, T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content