BOLJI UVJETI I VELIKE UŠTEDE U tijeku energetska obnova Društvenog doma u Podgorju

Gradu Virovitici odobreno je 4,2 milijuna kuna za 12 infrastrukturnih projekata za koje je ovog mjeseca u Vukovaru s ministrom regionalnog razvoja i fondova EU Markom Pavićem gradonačelnik Ivica Kirin potpisao ugovore. Jedan od tih projekata je i energetska obnova Društvenog doma u Podgorju vrijednog 1,3 milijuna kuna, kojeg uz prvotno financiranje iz EU fondova u iznosu od gotovo 760 tisuća kuna, dodatno sufinancira i Ministarstvo iz Fonda za sufinanciranje i provedbu EU projekata s gotovo 279 tisuća kuna.

Radove na energetskoj obnovi obišao je gradonačelnik Ivica Kirin u pratnji gradskog pročelnika za komunalne poslove, prostorno uređenje i graditeljstvo Kristijana Sabe i predsjednika Mjesnog odbora Milana Krmpotića.

IMG 6266

– Drago mi je da smo dočekali ovu energetsku obnovu koja će svakako za naše mjesto puno značiti. Posebice našim udrugama koje imaju bogat kulturni, društveni i sportski program – rekao je predsjednik Mjesnog odbora Milan Krmpotić.

Važnost projekta za zajednicu je istaknuo i gradonačelnik Kirin.

– Ovaj dom je centralno mjesto okupljanja svih mještana i zaista je zaslužio da se nađe na popisu odobrenih projekata i da se krene u njegovu obnovu. Energetskom obnovom će se zasigurno uštedjeti na mjesečnim režijama, a i ostvariti bolji uvjeti za rad udruga i boravak mještana u prostorijama Doma – rekao je Kirin. (www.icv.hr, ml; foto: I. Bedeković)

IMG 6261

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content