Doznajte poredak u svim nogometnim ligaškim natjecanjima, u kojima se natječu klubovi s prostora VPŽ

Uoči novog nogometnog vikenda donosimo vam trenutni poredak u svim ligaškim natjecanjima u kojima se natječu klubovi s prostora Virovitičko-podravske županije.

3. HNL SJEVER

Ovog vikenda igra se 12. kolo. Virovitica nakon tri uzastopne pobjede ima 14 bodova, što ju je smjestilo na 8. mjesto prvenstvene ljestvice. Pobjeda u idućem kolu (ako se “poklope” preostali rezultati) donijela bi joj izjednačenje s Bjelovarom, koji se nalazi u zlatnoj sredini. Orahovački Papuk pobjegao je sa začelja, na kojem je bio od starta sezone i sada se nalazi na 10. mjestu sa šest bodova, ali i dalje u opasnoj zoni.

1 Custom

4. LIGA BJELOVAR-KOPRIVNICA-VIROVITICA

Ovog se vikenda igra 12. kolo. Pitomača je u posljednje tri uzastopne domaće utakmice upisala dvije pobjede i poraz. Nalazi se u zlatnoj sredini, a samo ju četiri boda dijele od drugoplasiranog Ferdinandovca. Slatina se nalazi u gornjem domu ligaške ljestvice, na šestom mjestu i najbolje je plasirana od svih “naših” predstavnika u ovoj ligi. Tri boda udaljena je od drugog mjesta. Suhopolje se nalazi na 11. mjestu sa 11 bodova.

2 Custom

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

Na terenima županijskih prvoligaša ovog se vikenda također igra 12. kolo. Rezovac je u proteklom kolu ispustio lidersku poziciju i sada se nalazi na 2. mjestu sa 23 boda. Vodeća je miljevačka Mladost sa 25 bodova. Zanimljivo je vidjeti bodovnu razliku između trećeplasirane Graničar Bušetine i devetoplasirane Borove. Razlika je samo četiri boda, a to je potvrda da se ove sezone igra izuzetno zanimljivo i napeto prvenstvo. Podravac iz Sopja nije uspio upisati niti jedan bod nakon 11 odigranih utakmica.

3 Custom

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA – ZAPAD

Na terenima županijskih drugoligaša, u skupini Zapad vodeći je Turanovac sa 28 bodova. Drugoplasirana Gradina ima samo bod manje. Upravo ove dvije ekipe igraju derbi 11. kola, a ujedno i posljednjeg za jesenski dio natjecanja, koji će odlučiti o naslovu jesenskog prvaka.

4 Custom

U 2. županijskoj nogometnoj ligi Istok i 3. županijskim nogometnim ligama jesenski dio natjecanja je završen. Jesenski prvak u 2. županijskoj ligi Istok je momčad Ćeralija. Jesenski prvak u 3. županijskoj ligi Zapad je rušanski Napredak, a u skupini Istok druga ekipa četvrtoligaša Slatine.

(www.icv.hr, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content