Doznajte poredak u svim nogometnim ligaškim natjecanjima, u kojima se natječu klubovi s prostora VPŽ

Uoči novog nogometnog vikenda donosimo vam trenutni poredak u svim ligaškim natjecanjima u kojima se natječu klubovi s prostora Virovitičko-podravske županije.

3. HNL SJEVER

Ovog vikenda igra se 12. kolo. Virovitica nakon tri uzastopne pobjede ima 14 bodova, što ju je smjestilo na 8. mjesto prvenstvene ljestvice. Pobjeda u idućem kolu (ako se “poklope” preostali rezultati) donijela bi joj izjednačenje s Bjelovarom, koji se nalazi u zlatnoj sredini. Orahovački Papuk pobjegao je sa začelja, na kojem je bio od starta sezone i sada se nalazi na 10. mjestu sa šest bodova, ali i dalje u opasnoj zoni.

4. LIGA BJELOVAR-KOPRIVNICA-VIROVITICA

Ovog se vikenda igra 12. kolo. Pitomača je u posljednje tri uzastopne domaće utakmice upisala dvije pobjede i poraz. Nalazi se u zlatnoj sredini, a samo ju četiri boda dijele od drugoplasiranog Ferdinandovca. Slatina se nalazi u gornjem domu ligaške ljestvice, na šestom mjestu i najbolje je plasirana od svih “naših” predstavnika u ovoj ligi. Tri boda udaljena je od drugog mjesta. Suhopolje se nalazi na 11. mjestu sa 11 bodova.

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

Na terenima županijskih prvoligaša ovog se vikenda također igra 12. kolo. Rezovac je u proteklom kolu ispustio lidersku poziciju i sada se nalazi na 2. mjestu sa 23 boda. Vodeća je miljevačka Mladost sa 25 bodova. Zanimljivo je vidjeti bodovnu razliku između trećeplasirane Graničar Bušetine i devetoplasirane Borove. Razlika je samo četiri boda, a to je potvrda da se ove sezone igra izuzetno zanimljivo i napeto prvenstvo. Podravac iz Sopja nije uspio upisati niti jedan bod nakon 11 odigranih utakmica.

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA – ZAPAD

Na terenima županijskih drugoligaša, u skupini Zapad vodeći je Turanovac sa 28 bodova. Drugoplasirana Gradina ima samo bod manje. Upravo ove dvije ekipe igraju derbi 11. kola, a ujedno i posljednjeg za jesenski dio natjecanja, koji će odlučiti o naslovu jesenskog prvaka.

U 2. županijskoj nogometnoj ligi Istok i 3. županijskim nogometnim ligama jesenski dio natjecanja je završen. Jesenski prvak u 2. županijskoj ligi Istok je momčad Ćeralija. Jesenski prvak u 3. županijskoj ligi Zapad je rušanski Napredak, a u skupini Istok druga ekipa četvrtoligaša Slatine.

(www.icv.hr, foto: ilustracija, I. Bedeković)