Dragovoljci UHBDDR-a VPŽ sudjelovali u Koloni sjećanja u Vukovaru i Škabrnji i paljenju lampiona s virovitičkim gimnazijalcima

18. studenoga dragovoljci UHBDDR-a Podružnice Virovitičko-podravske županije, 50. samostalnog bataljuna Virovitica, Vukova, članovi njihovih obitelji, povodom Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i 28. obljetnicu stradanja Vukovara u Domovinskom ratu, sudjelovali su u Koloni sjećanja te su odali počast ubijenima i nestalima u obrani Vukovara.

Istog dana, Dragovoljci UHBDDR 50. samostalnog bataljuna Virovitica u naselju Škabrnja odali su počast poginulim braniteljima i civilima povodom tužne obljetnice strašne tragedije koja je prije 28 godina pogodila ovo malo mjesto u zaleđu Zadra.

mkhgnmgKako bi odali počast žrtvi herojskog grada Vukovara i svih poginulih u Domovinskom ratu, s virovitičkim braniteljima i učenicima Gimnazije Petra Preradovića Virovitica su na glavnom mostu ispred Dvorca Pejačević zapalili lampione u spomen na žrtvu Vukovara i sve hrvatske žrtve. (www.icv.hr, jp)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content