FOTO Košarkaši VIRKA Virovitice izgubili od trakošćanske Labrade, nakon Krakića ozlijedio se i Vatroslav Golub

Košarkaši VIRKA Virovitice odigrali su susret 4. kola 2. hrvatske košarkaške lige – regije Sjever.

Utakmica u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić odigrana je ponovno pred ugodno popunjenim tribinama. Jedino je pobjeda ono što virovitičkim košarkašima nedostaje u novoj sezoni, jer nakon tri odigrane utakmice (u 3. kolu su bili slobodni) imaju tri poraza.

U utakmici 4. kola ugostili su trakošćansku “Labradu 1970 – Žurko”. Sličan scenarij kao u prvoj utakmici na otvaranju sezone, kada su ugostili Bjelovarčane. Od prve minute ekipa trenera Dražena Lukše krenula je furiozno i na kraju prve četvrtine imala prednost 24:15.

IMG 1324 Custom

U drugu četvrtinu kao da je ušla neka druga ekipa. Osjetan pad u igri i ovog puta gosti ostvaruju prednost 24:13, pa je semafor na poluvremenu pokazivao 39:37 u korist Labrade. Svakako treba istaknuti ozljedu Vatroslava Goluba, do tad, uz Marina Ferenčevića i Antonija Pavlovića ponajboljeg pojedinca na parketu. Slično je bilo i protiv Bjelovara, kad se ozlijedio domaći centar Ivan Krakić, koji nije bio u zapisniku za ovu utakmicu. U nastavku susreta domaći više nisu imali šanse. Košarkaši Labrade ostvarili su prednost u preostale dvije četvrtine i na kraju slavili s konačnih 86:75. Treba istaknuti odličnu igru mladog Damjana Pažina, koji je i više nego opravdao minute i povjerenje koje mu je dao strateg Dražen Lukša.

IMG 1400 Custom

Očito je velikog traga ostavio kasni početak priprema u domaćim redovima, ali ekipa je to koja ima veliki potencijal. Uz možda još koje pojačanje, definitivno bi bili konkurentni svim klubovima u drugoligaškom rangu natjecanja.

Za vrijeme pauze, između druge i treće četvrtine, na parket su izašle mlade nade  VIRKA Virovitice i odmjerile snage u revijalnoj, desetominutnoj utakmici.

(www.icv.hr, foto: T. Szabo)

[g-gallery gid=”561008″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content