FOTO Nezaustavljivi Nikola Krstanović ubacio Koprivničancima 39 koševa, uvjerljiva pobjeda selekcije M-13 VIRKA Virovitice

Košarkaši VIRKA Virovitice proteklog su vikenda odigrali utakmicu drugog kola lige dječaka M-13 i ostvarili uvjerljivu pobjedu.

U subotu, 2. studenoga u sportskoj dvorani osnovne škole IBM u Virovitici odigran je susret između domaće Virke i gostujuće ekipe iz Koprivnice. Susret je završio pobjedom domaćih košarkaša 93:42.

Virka je od prve minute agresivnim presingom i brzom tranzicijom nametnula svoju igru, a razlika je rasla. Trener Hrvoje Dragičević koristio je sve svoje igrače koji su na najbolji način opravdali njegovo povjerenje. U redovima VIRKE istaknuo se Nikola Krstanović koji je ubacio 39 koševa i bio nezaustavljiv za protivničku obranu te Teo Lorenzo Radović, koji ga je pratio s 19 ubačenih koševa, ali i kapetan ekipe Antonio Tutić sa osam postignutih koševa. Pod obručem gospodarili su skokovima Emanuel Vidović i Josip Šiško. Dino Zubić bio je najbolji obrambeni igrač, koji svojom agresivnom obranom nije dopuštao protivniku laku tranziciju u napad.

2 Custom

Veliki napredak pokazali su i najmlađi košarkaši Arijan i Gabrijel Kečkiš, Gabriel Denić, Luka i Karlo Farkaš koji svojim talentom, pristupom i željom dokazuju treneru da na njih ozbiljno može računati te da se u Košarkaškom klubu VIRKA ne moraju brinuti za budućnost.

Za VIRKU su nastupili i postigli koševe:

Luka Farkaš 4, Gabriel Denić 2, Arijan Kečkiš 6, Gabriel Kečkiš 4, Dino Zubić 2, Antonio Tutić (cap) 8, Karlo Farkaš 2, Emanuel Vidović 4, Josip Šiško 3, Teo Lorenzo Radović 19, Nikola Krstanović 39. Trener: Hrvoje Dragičević.

(www.icv.hr, KK VIRKA Virovitica)

[g-gallery gid=”561410″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content