FOTO Pitomača upisala novu domaću pobjedu protiv Tomislava iz Drnja u “igri na jedan gol”

Nogometaši Pitomače u susret 12. kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica protiv Tomislava iz Drnja ušli su odlučno s ciljem da što prije riješe pitanje pobjednika.

Poveli su već nakon četiri minute igre, kada je jednu povratnu loptu Petar Škrinjar pospremio u mrežu. Drugi pogodak postignut je u 26. minuti suradnjom Milana Prlića i Nikole Plavšića, s tim da je Plavšić bio realizator. Do odlaska na odmor domaći igrači propustili su još nekoliko prigoda, od kojih su najizglednije imali Ivan Begović udarcem s preko dvadeset metara i Matija Miloš.

IMG 5892

U oba navrata gostujući čuvar mreže Lovro Županić krajnjim je naporom uspio “umrtviti” opasne udarce. U drugom dijelu svaka momčad postigla je po jedan pogodak. Prvo je na 3:0 povećao domaći igrač Milan Prlić, da bi konačni rezultat postigao Dejan Krstitović.

-Ne obaziremo se na druge rezultate. Mi gledamo našu igru. Težimo igrati atraktivno i postići što više pogodaka. Trebamo igrati uvijek kao u susretu proteklog vikenda s Garićem. Težak teren jučer nam je onemogućavao razvijanje bolje igre, ali čestitam dečkima na borbi i zasluženoj pobjedi – rekao nam je trener Pitomače Goran Bosilkovski.

Pitomača – Tomislav Drnje 3:1
Igrač utakmice: Nikola Plavšić

(www.icv.hr, mš, foto: I. Bedeković)

[g-gallery gid=”562436″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content