FOTO Rezovac iskoristio kiks miljevačke Mladosti u Voćinu i pobjedom protiv Sloge vratio se na vrh 1. ŽNL

Nakon poraza u Miljevcima, Rezovac je samo jedno kolo bio na drugoj poziciji na tablici. U susretu na svom Laništu pobijedio je neugodnog protivnika, Slogu iz Zdenaca 4:2.

Domaća momčad povela je zgoditkom Aleksandra Matijaševića, koji je odlično iskoristio povratnu loptu Mihaela Boroše. Nakon pet minuta gosti su izjednačili pogotkom Marija Duspare iz kaznenog udarca. Do kraja prvog dijela domaća momčad je imala terensku inicijativu i nekoliko prilika, ali se rezultat nije mijenjao.

IMG 0293 Custom e1573551360270

Nakon četiri minute igre u drugom dijelu iskusni Dario Kovačević “lobom” dovodi domaću momčad ponovno u prednost. Vrlo brzo Patrik Bazijanac povećava na 3:1. U 59. minuti gostujući igrač Dražen Duspara zbog nesportskog poteza prema sucu dobio je crveni karton. Utakmica je i dalje bila zanimljiva. Ivan Krznarić u 81. minuti povećao je domaću prednost na 4:1. Konačni rezultat postavio je gostujući igrač Jurica Kiris u posljednjim trenucima utakmice.

Rezovac – Sloga Zdenci 4:2
Igrač utakmice: Dario Kovačević

Ove jeseni nogometaši Voćina već su izgubili nekoliko bodova na svom terenu, pa im je svaki osvojeni bod zlata vrijedan u borbi za bijeg sa začelja tablice. U prošlom kolu Mladost iz Miljevaca pobjedom nad Rezovcem izbila je na prvo mjesto. Zato je u Voćin doputovala s ciljem da osvoji tri boda koji bi je zadržali na čelnoj poziciji. U čvrstoj igri nije bilo previše prilika za pogodak. U 73. minuti dosuđen je kazneni udarac za domaći sastav, koji je uspješno realizirao Emanuel Jaković. Do kraja rezultat se nije mijenjao te su domaćini osvojili bodove s kojima su uhvatili priključak s momčadima u sredini tablice.

Voćin – Mladost Miljevci 1:0
Igrač utakmice: Nikola Jozić

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”562610″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content