FOTO Rukometašice Pitomače u ludoj završnici svladale vodeću Zelinu i nanijele joj prvi ovosezonski poraz

U 2. ligi Sjever za rukometašice odigrano je 8. kolo. Rukometašice Pitomače su na svom terenu svladale vodeću Zelinu 35:33.

Zelina je u Pitomaču doputovala sa stopostotnim učinkom. Utakmica je bila uzbudljiva cijelim tijekom. Ekipe su se izmjenjivale u prednosti. Gledatelji su mogli vidjeti susret pun uzbuđenja. Nekoliko minuta prija kraja Zelina je imala prednost 33:31. Pitomačanke su se probudile i u posljednjih sedam minuta došle do pobjede 35:33. Ovom pobjedom Pitomača se popela na treće mjesto na tablici s 11 osvojenih bodova.

IMG 6996

U 9. kolu rukometašice Pitomače putuju u Đakovo, čije se rukometašice grčevito bore za opstanak u ligi.

Pitomača: Leticia Krstanović, Melita Skelin, Nina Ferić 10 (4), Ines Begović 8, Antonela Brlas 1, Sofija Martinčević, Tamara Štefanec 7, Andrea Božić 4, Melita Jug, Lea Crlenjak Marija Roberta Magić 5, Danela Relić, Lana Relić, Ana Šimić -Kaša, Lana Brkić i Dora Šandrovčan. Trenerica: Sanja Šandrovčan.

IMG 6970

Sedmerci: 4 (4)

Isključenja: 6 minuta (Ferić, Božić i Brkić po dvije minute).

Rukometaši Slatine su u sedmom kolu 2. lige Istok na svom terenu uvjerljivo pobijedili Đakovo 35:20. Ovom pobjedom Slatinčani su i dalje vodeća momčad lige s 12 osvojenih bodova, što je bod više od drugoplasirane druge momčadi našičkog NEXE-a. U idućem kolu gostuju kod posljednjeplasiranog Feniksa u Osijeku.

(www.icv.hr, mš, foto: I. Bedeković)

[g-gallery gid=”564296″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content