FOTO Zdenačka Sloga razbila Borovu i pobjedom se vratila na svoje igralište nakon više od godinu dana neigranja

Nakon više od godinu dana neigranja na svom igralištu i domaćinstava po gostujućim terenima, Nogometni klub Sloga Zdenci konačno se vratio u “svoje dvorište” i navijače u povratku počastio uvjerljivom pobjedom protiv Borove.

Zdenčani su pod vodstvom novog trenera Dragana Trupine odigrali odličnu utakmicu i zasluženo slavili s konačnih 4:1. Pogotke za domaće postigli su Danijel Ciglar dva te po jedan Luka Zeman i kapetan Mario Duspara.

Zdenčani su odigrali kvalitetnu utakmicu i što je najvažnije borbenu, a to je oduševilo navijače.

NK Sloga NK Borova 2 Custom

-Puno nam znači ovaj povratak na svoj teren. To smo čekali više od godinu dana i danas se pokazalo koliko je to važno igrati pred svojim navijačima. Sada imamo sve potrebne uvjete na normalan rad i siguran sam da s time dolaze i bolji rezultati – kaže prvotimac Sloge i zamjenik načelnika Jurica Kiris.

Trener Sloge Dragan Trupina ujedno je i prvotimac i odlično je dirigirao obranom svoje momčadi.

-Drago mi je da smo povratak na naš trener obilježili pobjedom. Odlično smo ušli u utakmicu, rano poveli i postavili se čvrsto na terenu ne dozvolivši protivniku da razvije igru, a njihovu svaku grešku pokušali iskoristiti. Vrlo brzo smo uspjeli postići i drugi pogodak, što nam je dalo novo samopouzdanje, no moram priznati da smo u drugi dio ušli malo zbunjeno, gosti su prijetili, no ipak smo se uspjeli podići i postići taj treći pogodak. Nakon toga smo se ponovno stabilizirali i mirno priveli utakmicu kraju – kaže Trupina te kao igrača utakmice ističe Danijela Ciglara:

NK Sloga NK Borova 1 Custom

-Osim što je postigao dva pogotka, odigrao je stvarno odličnu utakmicu i pokazao koliko vrijedi u ovoj momčadi – kaže Trupina te najavljuje sljedeće, 12. kolo:

– Putujemo u Rezovac kod vrlo dobre domaće momčadi, ali mislim da smo sada podigli našu igru i djelujemo vrlo dobro. Idemo bez Turkovića koji je dobio treći žuti karton, ali svi ostali bi trebali biti na raspolaganju, tako da očekujem hrabru utakmicu od svoje momčadi i nadam se pozitivnom rezultatu – zaključio je Trupina.

Sloga Zdenci – Borova 4:1
Igrač utakmice: Danijel Ciglar

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

[g-gallery gid=”561279″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content