KRSTANOVIĆ UBACIO 26 KOŠEVA Fantastična selekcija M-13 VIRKA Virovitice zaledila đurđevačku Mladost na minus 66

Košarkaši KK VIRKA iz Virovitice jučer (utorak) su odigrali utakmicu trećeg kola lige dječaka M-13 i nastavili svoj uvjerljivi pobjednički niz.

U sportskoj dvorani Osnovne škole u Đurđevcu odigran je susret između domaćina KK Mladost i KK VIRKA iz Virovitice. Susret je završio uvjerljivom pobjedom virovitičkih košarkaša 74:8.

VIRKA je od prve minute visokim presingom preuzela inicijativu i u prvom poluvremenu primila samo dva koša. Trener je koristio svih dvanaest igrača, koji su ponovno pokazali veliku želju i borbenost u obrani, što je na kraju utakmice pokazao i rezultat na semaforu, jer su Virovitičani primili samo osam koševa.

-Ovo je još jedan dokaz da se u Košarkaškom klubu VIRKA odlično radi i trenira te i ovim putem pozivamo svu zainteresiranu djecu da se priključe našim treninzima i uživaju u ovoj prekrasnoj igri – poručili su iz KK Virka Virovitica.

Za KK Virku su nastupili i postigli koševe:

Luka Farkaš 14, Petar Špegelj 2, Arijan Kečkiš 4, Gabriel Kečkiš 5, Dino Zubić 6, Antonio Tutić (cap) 11, Marko Krznarić, Emanuel Vidović , Josip Šiško, Teo Lorenzo Radović 6, Marko Teskera, Nikola Krstanović 26. Trener: Hrvoje Dragičević.

(www.icv.hr, KK VIRKA Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content