Slatinčanka Veronika Vilk osvojila zlato za reprezentaciju Hrvatske na jakom hrvačkom turniru u Berlinu

Odlične vijesti upravo su nam stigle iz Berlina, gdje se ovaj vikend održavao jak međunarodni turnir u hrvanju “IFT Berlin 2019.” Slatinska hrvačica, članica Hrvačkog kluba Slatina, Veronika Vilk osvojila je zlatnu medalju za reprezentaciju Hrvatske.

Na ovom turniru, jednom od dva najjača u Europi, nastupilo je 250 hrvačica iz 22 države, a HK Slatina je u hrvatskoj reprezentaciji imao tri svoje predstavnice od ukupno devet. Teuta Bišćan nastupila je u kategoriji do 53 kilograma u uzrastu kadetkinja te završila natjecanje kao deveta od 37 hrvačica. Katja Stoponja također je nastupila u uzrastu kadetkinja u kategoriji do 49 kilograma te natjecanje završila na 14. mjestu.

Veronika Vilk natjecala se u kategoriji do 58 kilograma u uzrastu starijih djevojčica te tušem nad domaćom hrvačicom u finalu osvojila zlatnu medalju za hrvatsku reprezentaciju. Medalje za Hrvatsku još su osvojile juniorke Viktorija Vrdoljak (srebrnu u kategoriji do 73 kilograma) i Iva Gerić (brončanu u kategoriji do 62 kilograma). Hrvatska reprezentacija, pod vodstvom trenera Senada Mujagića i Danijela Boškovića, zauzela je odlično 6. mjesto ekipno.

(www.icv.hr, adf, foto: M. Bišćan)

[g-gallery gid=”562410″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content