Postavljanjem jumbo plakata započele pripreme za 11. Hodočašće hrvatskih branitelja, Hrvatske vojske i policije Gospi Voćinskoj

Prije nekoliko dana počele su intenzivne pripreme za 11. Hodočašće hrvatskih branitelja, Hrvatske vojske i policije Gospi Voćinskoj, koje organizira Zajednica udruga i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja, Virovitičko-podravske županije i Općine Voćin.

Članovi orahovačke i slatinske HVIDR-e postavili su jumbo plakate u Orahovici i Slatini, a u na ulazu u Voćin, od strane Ćeralija i od strane Požege, postavljeni su “baneri” na bandere preko prometnica.

viber slika 2019 11 20 11 45 27 Custom
foto: ZUiČ HVIDR-a VPŽ

– Prije neki dan smo postavili veliki plakat u Orahovici, a danas u Slatini za koje su nam mjesta ustupili Grad Orahovica i Grad Slatina bez naknade. Jučer smo u Voćinu postavili dva banera preko prometnica u Voćinu, iz smjera Ćeralija i iz smjera Požege, a ranije smo postavili plakate i u Vukovaru, Lipiku, Pakracu, Požegi i Jugovom Polju. To je početak priprema za ovogodišnje Hodočašće, jer nas pravi, veliki poslovi tek očekuju, ali i ove godine ćemo posao odraditi kako treba, jer smo već uigrana ekipa. Ovom prigodom pozvao bih sve hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji, policiju, hrvatske vojnike i sve koji žele odati počast Voćinu, ne samo sa našeg slatinskog područja, već i iz cijele Hrvatske, jer veliku je žrtvu podnijelo to potpapučko mjesto u Domovinskom ratu koju ne smijemo zaboraviti, Voćin je naš Vukovar – rekao je predsjednik ZUiČ HVIDR-a VPŽ Mato Bubaš.

(www.icv.hr, adf)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content