SPORTSKI VREMEPLOV Na malonogometnom U-10 Masters turniru Regije Sjever Virovitičanima s čak 11 pobjeda samo peto mjesto

Tekst u cijelosti prenosimo iz arhive Virovitičkog lista:

Nogometaši Virovitice (U-10) odigrali su Masters u Bjelovaru. Već u prvom susretu zaustavila ih je (neočekivano!) ekipa Mladosti 96. (Ždralovi). Rezultat je bio 1:3 za Mladost, a jedini pogodak za Virovitičane postigao je Buketa. Virovitičanima je to bio prvi poraz na ovom turniru, ali nažalost dogodio se u krivom trenutku i tako ih odveo u doigravanje za poredak od 5. do 8. mjesta. Sljedeći protivnik bio im je Daruvar 1. Rezultat u regularnom tijeku utakmice bio je 1:1 (Buketa). Nakon izvođenja kaznenih udaraca Virovitica je pobijedila 5:4 pogocima Aničića (1) i Kratofila (3). Za peto mjesto Pranjićevi momci pobijedili su ekipu Bjelovara 96. ET. Rezultat regularnog tijeka utakmice bio je 1:1, a pogodak je postigao Puškarić. Nakon izvođenja kaznenih udaraca rezultat je bio 2:1 za Virovitičane (Kratofil). Najzaslužniji za taj rezultat bio je golman Gegić, koji je obranio tri kaznena udarca i tako osigurao svojoj ekipi pobjedu.

Boje Virovitičana na ovom turniru branili su: Gegić, Pranjić, Buketa, Rebić, Puškarić, Aničić, Prugovečki, Kratofil, Koren, Peić, Iličić, Pocrnić, Điketa i Duvnjak. Trener: Anton Pranjić.

Virovitičani su se tako s čak 11 pobjeda i samo jednim porazom i jednom neriješenom utakmicom morali zadovoljiti tek petom pozicijom.

Virovitički list – broj 2528 (23. veljače 2007.)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content