Studentski dom Virovitica nastavlja s “dobrom praksom”, održano predavanje “Komunikacija u poslovnom svijetu – kako ostaviti pozitivan dojam”

Sinoć (srijeda) je u Studentskom domu Virovitica održano gostujuće predavanje psihologinje Dragane Jandrić na temu “Komunikacija u poslovnom svijetu – kako ostaviti pozitivan dojam”.

Da je komunikacija kako u poslovnom, tako i u privatnom životu izrazito važna, prepoznali su studenti koji su se u zaista velikom broju odazvali na spomenuto predavanje. Osim njih predavanju je prisustvovalo i nekoliko građana koji su prepoznali važnost ovakvih događanja.

IMG 20191120 190054 Custom

Kako se predstaviti poslodavcu i ostaviti pozitivan dojam, predavanjem i primjerima iz prakse dočarala je psihologinja te je istaknula pri tome kako su intelektualni, psihološki te socijalni kapital ključ uspjeha, no poručila je i da se samo radom i učenjem dolazi do uspjeha.

S obzirom na to da će studenti uskoro završiti svoje fakultetsko obrazovanje i ubrzo se susresti s tržištem rada, savjeti i preporuke koje su dobili uvelike će im pomoći pri traženju prvih poslova. Osim toga ovim predavanjem Studentski dom Virovitica nastavlja praksu spajanja “ugodnog s korisnim”, a voditelj doma Josip Knežević poručuje kako ih i u budućnosti očekuju slični događaji.

(www.icv.hr, iv)

[g-gallery gid=”564538″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content