U hali Viroexpa nalazit će se nekoliko sportskih terena: Pogledajte kako izgledaju

U hali Viroexpa u Virovitici nalazit će se tri teniska terena, jedan za košarku, badminton, borilačke sportove, stolni tenis te dva multifunkcionalna, za rukomet i mali nogomet. Radove su obišli virovitičko-podravski župan Igor Andrović, njegov zamjenik Marijo Klement, pročelnik za gospodarstvo, poljoprivredu i europske fondove VPŽ i direktor Viroexpa Bojan Mijok.

– Nije nam cilj da se hala Viroexpa koristi samo desetak dana u godini. Ova hala tako postaje dostupna za naše sportaše, građane i rekreativce tijekom cijele godine, a pritom se neće ometati održavanje sajma – kazao je virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

IMG 9213
Foto: K. Toplak

Radove izvodi tvrtka Edel sport d.o.o. iz Zagreba. Vrijednost ugovora iznosi 623.112 kuna. Podsjetimo, zahvaljujući Vladi RH, Ministarstvu poljoprivrede, Virovitičko-podravskoj županiji i Gradu Virovitici, a kroz projekt Slavonija, Baranja i Srijem, Viroexpo je gradnjom multifunkcionalne hale dobio svoj dom. Bio je to prvi ostvareni projekt kroz razvojni sporazum za Slavoniju, Baranju i Srijem, vrijedan 16.500.000 kuna. (vpz.hr)

IMG 9209
Foto: K. Toplak

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content