VIROVITICA PUTUJE U CVETKOVEC Vučeta: Moji igrači su počeli vjerovati u sebe, idemo se potući za bodove

Ovog vikenda igra se 12. kolo 3. HNL Sjever. Nogometaši Virovitice na krilima tri uzastopne pobjede, puni optimizma putuju u Cvetkovec na noge domaćem Tehničaru.

Tehničar je u proteklom kolu bio veliki favorit u susretu s orahovačkim Papukom, ali na kraju je malo falilo da sva tri boda odu na stranu gosta. Na kraju je bilo 1:1. Virovitica s maksimalnim angažmanom sigurno može ubrati bodove na ovom neugodnom gostovanju.

-Siguran sam da u Cvetkovcu možemo pokazati ono što smo pokazali protiv Podravine proteklog vikenda, a posebno igru iz prvog poluvremena. Idemo se potući za bodove u sportskom smislu. Moji igrači su počeli vjerovati u sebe, u ono što mogu, a na taj način ćemo biti tvrd orah za sve ekipe u trećeligaškom društvu – rekao je trener Virovitice Vjekoslav Vučeta.

Bodovna razlika između četvrtoplasiranog Radnika i osmoplasirane Virovitice je “samo” pet bodova. Tehničar se nalazi na 5. mjestu sa 18 bodova, a Virovitica bi se pobjedom u međusobnom susretu Cvetkovčanima približila samo na bod zaostatka. Utakmica se igra u subotu, 9. studenog u 13:30 sati.

(www.icv.hr, foto: ilustracija, T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content