Animirani megahit “Snježno kraljevstvo 2” ruši rekorde gledanosti, ne propustite ga pogledati i ovog vikenda u virovitičkom kinu PARK

blank

Poznaje li se hit po prvoj projekciji, kao dan po jutru, “Snježno kraljevstvo II” bio je predodređen za megahit. Kinodvorana kina PARK u Virovitici zadnja dva vikenda je prepuna roditelja i djece, parova, ukratko svih generacija gledatelja koji dolaze gledati nastavak ovog filmskog hita čiji je prvi dio “Snježno kraljevstvo” najgledaniji animirani film svih vremena u svjetskim kinima, težak 1.2 milijarde dolara, a ujedno i osvajač Oscara za naj-crtić.

Tako će Virovitičani i ove nedjelje, nakon što su i proteklog vikenda sve ulaznice vrlo brzo rasprodane, imati još dvije prilike pogledati njegov nastavak.

Snježno Kraljevstvo 2
2D SINK – 8.12. – 15h
3D SINK – 8.12. – 17h

5.9.2019 16 33 21 Frozen hr
Izvorno ime: Frozen II
Žanr: animirani
Sadržaj filma: Zašto I kako je Elsa rođena s čarobnim moćima? Odgovor na ovo pitanje progoni junakinju Snježnog kraljevstva i prijeti njenom domu. Zajedno sa sestrom Anom, Kristofom i Olafom započinje opasno ali izvanredno putovanje. U prvom nastavku Snježnog kraljevstva Elsa se pribojavala jesu li njene moći prejake za ovaj svijet, a u novom nastavku filma nada se da su one dovoljne…

Last Christmas – 7.12. – 19h

13.9.2019 13 55 36 last christmas hr
Izvorno ime: Last Christmas
Redatelj: Paul Feig
Žanr: romantična komedija
Uloge: Emilia Clarke, Emma Thompson, Henry Golding, Michelle Yeoh
Trajanje filma: 102 minute
Godina: 2019
Država: SAD
Sadržaj filma: Emila Clarke (Igra prijestolja), Henry Golding (Slatka mala tajna, Crazy Rich Asians) i Emma Thompson (dvostruka dobitnica Oscara) glume za Paul Feiga (Slatka mala tajna) u Last Christmasu, romantičnoj komediji inspiriranoj glazbom Georga Michaela. Emma ujedno potpisuje i scenarij u suradnji s Bryony Kimmingsom. Kate (Clare) tumara Londonom dok njezine cipele zvone, kao iritantna posljedica spleta nesretnih okolnosti koje je dovode do posla vilenjaka u Božićnom dućanu koji je otvoren cijele godine. Tom (Golding) ulazi u Katein život i polako ruši sve njene barijere, dok se ona polako zaljubljuje u njega. Dok se London polagano sprema za najljepše godišnje doba i Božić, za njih dvoje ništa ne izgleda lagano. No ponekad se ljudi moraju prepustiti sudbini, poslušati svoje srce, i vidjeti gdje će ih to dovesti. Last Christmas kao podlogu ima bezvremenske hitove legendarnog pjevača Georga Michaela (preko 115 milijuna prodanih albuma i nositelja 10 pozicija broj 1 top singlova), uključujući i pjesmu Last Christmas. U filmu ćemo moći po prvu puta ćuti i nikada objavljivane pjesme Georga.