FOTO Izvještajnom skupštinom obilježena dvadeseta godišnjica Udruženja klubova liječenih alkoholičara Virovitica

U prostoru Dnevnog boravka Gradskog društva Crvenog križa u Virovitici, održana je izvještajna skupština Udruženja klubova liječenih alkoholičara Virovitica.

Skupštinom je obilježena dvadesetogodišnjica kontinuiranog rada. Slične udruge bile su aktivne u Virovitici i puno prije, ali je u više navrata došlo do prekida rada. Današnju udrugu su pokrenuli dr. Elvira Koić i Šime Butko.

IMG 2514 Custom

Aktualni predsjednik Goran Marek podnio je izvješće o radu i financijsko izvješće, dok je izvješće Nadzornog odbora pročitala Gordana Radusin, stručna suradnica u udruzi. Zamjenica virovitičkog gradonačelnika Vlasta Honjek–Golinac podijelila je priznanja za uspješnu apstinenciju, poboljšanje kvalitete života i doprinosa u radu Kluba liječenih alkoholičara Stjepanu Joti i Klaudiji Uzelac za jednu godinu, Tihomiru Aleksi za pet godina, Milanu Abramoviću za 15 godina i Šimi Butku za 20 godina.

IMG 2517 Custom

Suradnica Gordana Radusin predstavila je prigodnu publikaciju o radu udruge u proteklih dvadeset godina, koju su dobili svi nazočni. Prisutne su pozdravili Melita Sirovica, pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Virovitičko-podravske županije i zamjenica gradonačelnika Virovitice Vlasta Honjek-Golinac. Obje su ponudile svesrdnu pomoć u radu udruge u daljnjim aktivnostima.

IMG 2560 Custom

Skupu se obratila dr. Marija Turk–Kuči u ime slatinskog Udruženja klubova liječenih alkoholičara poklonivši Virovitičanima prigodnu knjigu, koja je izdana povodom 40 godina aktivnosti slatinske udruge. Na kraju je sve pozdravila Marija Bajan–Prokl, ravnateljica virovitičkog Centra za socijalnu skrb.

Životi liječenih alkoholičara puni su životnih drama, na svu sreću, sa sretnim završetkom.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”567373″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content