FOTO Malonogometni turnir u Špišić Bukovici: Vodoterm & OPG Nemčec i Caffe bar Lav izborili četvrtzavršnicu koja se igra u ponedjeljak, 30. prosinca

Posljednjeg dana natjecanja po skupinama na zimskom malonogometnom turniru, koji se u sportskoj dvorani Osnovne škole “August Cesarec” u Špišić Bukovici igra u organizaciji Nogometnog kluba “Graničar Bušetina”, bilo je uzbudljivo, jer se u nekoliko skupina odlučivalo o momčadima koje će se plasirati u drugi dio natjecanja.

U prvoj utakmici Titro je sa 6:2 svladao Topnike i time osvojio prvo mjesto u skupini, dok je Topnicima prepustio drugu poziciju. U susretu Caffe bara Trenk i Caffe bara Lav, Trenk je imao osiguran prolazak u drugi krug, dok Lav nije smio izgubiti da bi se domogao druge faze natjecanja. Na početku Trenk je poveo 1:0 i propustio desetak odličnih prilika za uvjerljiviju prednost. Lavovi su preokrenuli rezultat i vodili. Trenk je pred kraj utakmice uspio izjednačiti na 4:4. U tim trenucima je došlo do koškanja između igrača. Saša Štefanić je zbog crvenog kartona morao napustiti teren. Lav koristi igrača više i dolazi do pobjede 6:4 s kojom osigurava prvu poziciju, dok je Trenk pao na drugo mjesto.

IMG 5758 Custom

Đavo tapu, koji čine mlađi prvotimci NK Virovitice, dominirao je na početku utakmice s Vodotermom & OPG Nemčec, ali su iskusniji igrači Vodoterma u nastavku iskoristili nekoliko pogrešaka mladih Virovitičana i došli do pobjede 3:1, s kojom su se plasirali u nastavak natjecanja, dok je Đavo tapu ispao.

Mr. Jack i Piton su odlučivali o pobjedniku svoje skupine. Pitoni su igrali bez svog vratara Lea Kirina, što se osjetilo na konačnom rezultatu. Mr. Jack je pobijedio s visokih 6:1. Caffe bar Bilogora je bez borbe osvojio tri boda, jer Pekara Klas iz Gradine nije doputovala na utakmicu.

IMG 5824 Custom

U posljednjoj utakmici dana Dream team je u utakmici punoj preokreta došao do prve pobjede na turniru svladavši Proxima herbs 5:4.

Rezultati, nedjelja, 29. prosinca:

TITRO – TOPNICI 6:2
CAFFE BAR TRENK – CAFFE BAR LAV 4:6
ĐAVO TAPU – VODOTERM & OPG NEMČEC 1:3
MR. JACK – PITON 6:1
DREAM TEAM – PROXIMA HERBS 5:4

IMG 5809 Custom

U ponedjeljak, 30. prosinca igraju se utakmice četvrtzavršnice.

Parovi:

18 sati: METEOR – VODOTERM & OPG NEMČEC
19 sati: MR. JACK – CAFFE BAR LAV
20 sati: PITON – CAFFE BAR TRENK
21 sat: TITRO – CAFFE BAR BILOGORA

Utakmice četvrtzavršnice igraju se 2×15 minuta efektivne igre.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”572913″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content