FOTO Mladi orahovački plivači na “Prvenstvu Djeda Mraza” pokazali veliko srce i plivali za djecu u potrebi

Plivački klub Orahovica organizirao je četvrti humanitarno-sportski događaj pod nazivom “Prvenstvo Djeda Mraza”.

Riječ je o plivačkom natjecanju polaznika škole plivanje Kluba, koji uz plivanje prikupljaju razne potrepštine za pomoć potrebitima, a ovog puta pomogli su djeci Dječjeg vrtića “Palčić” te drugoj djeci obitelji slabijeg imovinskog stanje putem Gradskog društva Crvenog križa.

Natjecanje je otvorio predsjednik Plivačkog kluba Branimir Rončević, a o cijeloj akciji koordinatorica manifestacije, mlada Ada Tikvan kaže:

Svi mali plivači su dobili medalje i nagrade Custom

-Ideja za ovo klupsko plivačko natjecanje došla je iz želje da jednom manifestacijom, koja je sad već prešla u tradiciju, obilježimo još jednu uspješnu plivačku sezonu među članovima Kluba, a kako plivačka sezona završava u prosincu kada i počinje vrijeme darivanja i pokazivanja velikodušnosti, u natjecanje smo odlučili uklopiti i humanitarnu akciju sakupljanja igračaka i knjiga kako bi izmamili osmijeh potrebite djece. I ove godine je na natjecanju sudjelovalo oko 70-ak plivača dječjeg uzrasta, od 2004. do 2015. godišta. Plivački dio se održao na bazenu Resorta Merkur gdje i treniramo, a svečano proglašenje pobjednika u bivšoj kino dvorani u Orahovici. Medalje su podijeljene svima jer su za nas svi pobjednici, a nakon svečanog proglašenja je održano druženje članova Kluba i svih prijatelja Kluba. Za održavanje ove manifestacije su nam pomogli Grad Orahovica i Turistička zajednica grada Orahovice, Poljoprivredno poduzeće Orahovica s nagradama te tvrtka Ciprijanović d.o.o. koja nam je izradila medalje te Keramika Modus, koja će izraditi nove majice za članove. Hvala svima od srca jer najljepše je činiti dobro, a posebno djeci – rekla je koordinatorica manifestacije, Ada Tikvan.

Mladi ljudi na čelu Plivačkog kluba Orahovica te oni najmlađi u bazenu pokazali su ogromno srce i zaslužuju svaku pohvalu.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić i T. Pančić)

[g-gallery gid=”566191″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content