FOTO Momčad Četekovac-Balinci pobjednik 6. tradicionalnog malonogometnog turnira mikleuških ulica

U sportskoj dvorani Osnovne škole Mikleuš odigran je 6. tradicionalni malonogometni turnir ulica s područja općine Mikleuš.

Turnir sve godine uspješno organizira NK Mikleuš, pokrovitelj je Općina, a domaćin Mjesna osnovna škola. Nastupilo je šest momčadi i to kombinacija ulica Ivana plemenitog Zajca i Josipa Kozarca, zatim Ulica Nikole Šubića Zrinskog, Ulica Matije Gupca, kombinacije ulica Školska i Ivana bana Mažuranića, Borik te momčad Četekovac-Balinci.

Turnir ulica Mikleuš 4 detalj finala Custom

Momčadi su bile svrstane u dvije skupine po tri momčadi, prvaci skupina igrali su za prvo, a drugoplasirani za treće mjesto. Treće mjesto pripalo je Ulici Nikole Šubića Zrinskog pobjedom kontra Matije Gupca. U velikom finalu našle su se momčadi Borika i Četekovac-Balinci, koji su se na kraju pokazali kao najbolja momčad i zasluženo s konačnih 4:1 došli do pobjede.

Na kraju turnira proglašeni su najbolji pojedinci turnira pa je tako prvi strijelac Matej Dorinka, najbolji vratar je Domagoj Stubičar iz pobjedničke momčadi, dok je najbolji igrač njegov suigrač Ivan Ivčić. Nagrade najuspješnijima uručio je načelnik općine Mikleuš Milan Dundović.

Turnir ulica Mikleuš 2 2. mjesto Borik Custom

-Ovo je prekrasan turnir koji na jedan pravi način prezentira ljepotu sporta. Ima tu puno natjecateljskog duha, a ono što je najljepše za vidjeti, svaka utakmica je toliko sportska, prijateljska, bez ikakvih teških startova, jednostavno uživanje u nogometu, što publika najviše voli. Hvala NK Mikleušu i Osnovnoj školi, hvala svim ekipama i njihovim voditeljima i publici koja je, kao i uvijek, napunila dvoranu do posljednjeg mjesta. Siguran sam da će ovaj turnir i dalje uljepšavati blagdanske dane u Mikleušu – rekao je Dundović.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

[g-gallery gid=”572990″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content