FOTO Na 23. slatinskom zimskom malonogometnom turniru, u veteranskoj kategoriji, okršaj vječitih rivala pogotkom Vujića pripao Stanju šoka

Nedjeljne utakmice na 23. zimskom malonogometnom turniru u sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića Slatina ponovno su privukle impozantan broj gledatelja na tribine.

Izdvojit ćemo utakmicu koju su odigrali veterani Stanja šoka i Miljevaca, dvaju dobro poznatih i vječitih rivala mnogih turnira. Pobjeda je jednoj i drugoj ekipi značila ulazak u drugi krug natjecanja u kojoj su se bolje snašli “Šokeri”. Za prvo poluvrijeme se može reći da je bilo podjednako, i jedna i druga ekipa imala je svoje šanse, ali iz jedne bezazlene situacije te neopreznosti Miljevčana, na asistenciju Mirana Janečića, Ante Vujić dovodi “Šokere” u vodstvo.

m IMG 2420 Custom

Rezultat u drugom poluvremenu se nije mijenjao, iako su igrači Stanja šoka imali nešto više šansi i mogli su riješiti utakmicu. Ozbiljnu šansu, “jedan na jedan” s golmanom, imao je Zdenko Marković, ali golman Čipčija brani mlak udarac. Drugu izglednu priliku imao je Miran Janečić, ali puca preko gola već svladanog Čipčije. Pobjedi “Šokera” od 1:0 pridonijela je šira klupa, jer su Miljevčani vidljivo pali u trci u drugom dijelu drugog poluvremena. I tako je Stanje šoka ušlo u drugi krug veteranske kategorije.

m IMG 2467 Custom

Pogledajte i ostale rezultate od nedjelje, 29. prosinca:

U-12:

NK Slatina 2 – NK Virovitica 0:5

U-14:

NK Sladojevci 2 – Tajanstveni 0:1
NK Slatina 2 – NK Sladojevci 2 1:0

U-16:

Amigosi – Mario gold Eror 404 0:4

Veterani:

Suhopolje – Dudovo bure 0:4
Stanje šoka – NK Mladost Miljevci 1:0

Seniori:

CB Willy Ćeralije – Gracija Cabuna 7:2
Nikolić tours Letnica – CB Bolero Slatina 3:3 (4:6 – 6 metara)
UDVDR HR Klub Viljevo i prijatelji – HNK Grabić 3:1
Nikolić tours Letnica – Monte Cristo Virovitica 3:2

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”572866″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content