FOTO Prvenstvo razreda Tehničke škole u futsalu: Apostoli u posljednjoj minuti do naslova

U sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici, koja je bila gotovo puna gledatelja, održana je završnica Otvorenog prvenstva razreda.

Za razliku od proteklih sezona, kada su na prvenstvu nastupili svi zainteresirani razredi iz svih srednjih škola u Virovitici, ovog puta zbog rekonstrukcije sportske dvorane nje bilo dovoljno vremena za takvo natjecanje, pa su sudjelovali samo razredi iz Tehničke škole. U prvom dijelu natjecanja igralo se u dvije skupine.

U završnicu su se plasirali: Agrgati (II. Elektro), Fazani (I. Šumari), Apostoli (III. Strojari) i Rozzi (III. Šumari).

IMG 3610 Custom

Zanimljivo je istaknuti da su sve utakmice završnog dijela natjecanja završile istim rezultatom (3:2). Kvalitetni nogometaši i atraktivni potezi privukli su velik broj gledatelja. Finale je bilo puno preokreta. Mlada momčad Agrgati iskoristila je dvije pogreške protivnika i povela 2:0. Do odmora rezultat je smanjen na 2:1. Nakon poravnanja na 2:2 obje ekipe su mogle doći do pobjede. Odlučila je posljednja minuta.

Agrgati svoj zicer nisu iskoristili, dok su nešto iskusniji Apostoli 35 sekundi prije kraja nebranjivim udarcem postigli odlučujući zgoditak i stigli do laskavog naslova.

Rezultati:

Poluzavršnica:

Agrgati – Rozzi 3:2
Apostoli – Fazani 3:2

Utakmica za teće mjesto:

Rozzi – Fazani 3:9

Finale:

Agrgati – Apostoli 2:3

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”569234″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content