FOTO Rukometaši Viro Virovitice domaćim porazom protiv Maksimir Pastele zaključili polusezonu

U 13. kolu 1. lige Sjever rukometaši Viro Virovitice poraženi su na svom terenu u sportskoj dvorani Tehničke škole od Maksimir Pastele 26:22.

Trener domaće momčadi Tomislav Prebeg u ovoj utakmici zbog ozljede nije mogao računati na Ivana Vrbančića. Od prve minute gosti su bili u minimalnoj prednosti. Nakon petnaestak minuta igre ta gostujuća prednost se popela na +5 (11:6).

IMG 3057 Custom

Domaći rukometaši napravili su niz pogrešaka, što su gosti uspješno iskoristili. Na odmor se otišlo rezultatom 15:9. U drugom dijelu gosti su u jednom trenutku imali prednost od deset pogodaka (20:10). Oba trenera su u igru ubacila mlađe igrače, što su domaći iskoristili i do kraja smanjili gostujuću prednost na četiri pogotka. Seniorskoj momčadi sada slijedi pauza, koja se treba pametno iskoristiti da se presloži igrački kadar i krene u pripreme za drugi dio sezone.

IMG 3055 Custom

Viro Virovitica: Dino Meter, Antonio Pavić, Marko Šulentić, Stefan Oluić 1, Leon Dujmović, Robert Rešetar, Matej Oršulić 2, Deni Vilček, Karlo Štimac, Karlo Moslavac 6, Marko Đeri 1, Ivan Predragović 1, Matko Crljenić 3, Antonio Starčević 2, Krešimir Godeč 4 (3) i Toni Smutni 2. Trener: Tomislav Prebeg.

Sedmerci: 4 (3)

Isključenja: 12 minuta (Pavić i Starčević po četiri minute te Rešetar i Predragović po dvije minute).

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”567908″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content