FOTO Sveti Nikola posjetio virovitičke “Brliće” i djecu oduševio prigodnim poklonima

U sklopu Adventa i bliže pripreme za blagdan Božića, u Osnovnoj školi Ivane Brlić Mažuranić u Virovitici od jutra je bilo živo.

S prvim jutarnjim zvonom krenuo je sv. Nikola u obilazak dobre djece. Uz pomoć svojih “anđela” prošao je razrede predmetne nastave, a gdje “Nikola prođe, radost dođe”. Vidio je Nikola danas i matematike, i hrvatskog, i ostalih školskih predmeta, a na kraju je završio na tjelesnom.

IMG 20191206 133424 Custom e1575659936965

U podne je krenuo drugi dio programa namijenjen učenicima prvog do četvrtog razreda matične škole. Učenici su otpjevali sv. Nikoli pjesmu da ih čuje iz daleka i ne zaboravi na njih.

-Za vrijeme dok su čekali da se Nikola vrati, Goran Koši, otac našeg učenika Pavla, na sveopće veselje, pročitao nam je priču o sv. Nikoli. Dječica su pažljivo slušala i dragog nam glumca nagradila velikim pljeskom. Nakon što su poslušali priču, učenici su pokazali iznimno znanje u kvizu o Nikoli – poručili su iz Osnovne škole IBM.

DSC04450 Custom

Na kraju se pojavio i sveti Nikola te darivao učenike koji su bili oduševljeni. Zasigurno će ga dugo pamtiti i pričati o njemu.

(www.icv.hr, OŠ IBM Virovitica)

[g-gallery gid=”567421″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content