FOTO U Čačincima nastavljena “Božićna bajka”: Djeca uživala s Mrazicama i Djedom Božićnjakom, Grinch ovog puta nije “ukrao” Božić

U Mjesnom domu u Čačincima nastavljeno je veselo druženje djece s Djedom Božićnjakom i Mrazicama, a pojavio se i “nesretni” Grinch, koji ovog puta nije ukrao Božić.

Podijeljeno je ponovno pregršt slatkih poklona. Nastavljena je tako čačinačka “Božićna bajka”, koju na odličan način priprema Turistička zajednica općine i posebno Kulturno-umjetničko društvo “Čačinci”. KUD je poseban trud uložio u ukrašavanje cijelog mjesta te u organizaciju sadržaja u sklopu Adventa u Čačincima.

Božićna bajka Čačinci 7

– Organizirali samo ponovno darivanje djece, zabavu i ples te potom fotografiranje djece, a bio je tu i neizbježan facepainting, oslikavanje lica božićnim motivima za što su i ovoga puta bile zaslužne Ana Krmpotić i Elena Bošnjak. Svakako moram pohvaliti i zahvaliti se učiteljici Osnovne škole Antuna Gustava Matoša Danijeli Lokner koja je u Mjesnom domu čitala božićne bajke djeci, a ona su više nego uživala. Poseban sadržaj koji je ponajviše oduševio naše najmlađe bila je Zimska bajka koju je priredio Red vitezova Ružice grada prenijevši i ove godine istinske poruke Božića: dobrotu, ljubav i sreću – rekla je direktorica TZ Ureda Čačinci Ana Marunica.

(www.icv.hr, vg)

[g-gallery gid=”571887″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content