Gradska knjižnica i pedijatrijska ordinacija doktorice Željkice Gerenčir priključili se manifestaciji “Prosinac u Slatini”

Gradska knjižnica i čitaonica Slatina pridružila se obilježavanju manifestacije “Prosinac u Slatini 2019.” u suradnji s pedijatrijskom ordinacijom dr.spec.ped. Željkice Gerenčir poticanjem čitanja od najranije dobi.

Tema susreta, održanog 10. prosinca, bila je “Pisma za Djeda Božićnjaka” i naziv je istoimene interaktivne slikovnice za koju je tekst napisala Susan Niessen. U slikovnici se pripovijeda o tome što radi Djed Božićnjak. Pripovijeda se kratko i razumljivo za one najmlađe. Slikovnica ima prozorčiće sa prekrasnim ilustracijama na svakoj stranici.

PC170076 Custom

17. prosinca 2019. nastavljena je spomenuta manifestacija. Tema susreta je božićna i naslanja se na slikovnicu “Božićni poni” koju je ispričao Kai Haferkamp. Djed Božićnjak je u nevolji. Jedan od sobova se prehladio i treba ga hitno zamijeniti jer još puno djece čeka darove, a Badnjak je. Mali poni je nesiguran u sebe, a avantura sa Djedom Božićnjakom će ga promijeniti.

(www.icv.hr, adf, GKiČ Slatina)

[g-gallery gid=”570570″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content