Na međunarodnom skupu o mozgu i umu virovitički stručnjak predstavio svoju knjigu o mozgu ovisnika

Od 12. do 14. prosinca 2019. godine u Zagrebu se održava 2. međunarodni znanstveno-stručni skup Odjela za psihologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta s glavnom temom „Mozak i um: promicanje dobrobiti pojedinca i zajednice“. Skup koji okuplja vrsne domaće i inozemne stručnjake koji se bave mozgom i procesima u mozgu održava se na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u Zagrebu, a naglasak je skupa na promicanju dobrobiti i podizanju kvalitete života osoba s mozgovnim oštećenjem, razvojnim i drugim poteškoćama, kao i njihovih obitelji odnosno zajednice u kojoj žive.

Na ovome je skupu u četvrtak 12. prosinca 2019. godine svoju knjigu „Funkcionira li mozak ovisnika zaista drukčije“ predstavio virovitički stručnjak profesor Siniša Brlas koji radi kao psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije i već se 20 godina bavi psihologijom ovisnosti. Knjiga „Funkcionira li mozak ovisnika zaista drukčije“ doprinosi razumijevanju povezanosti procesa u mozgu ovisnika i ovisničkog ponašanja.
Izdavač knjige je Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije i ona je u elektronskom obliku dostupna na www.zzjzvpz.hr. (www.icv.hr, sb)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content