Najbolja najava svog božićnog koncerta: Virovitičke mažoretkinje s natjecanja se vratile s 3 zlata i 2 srebra

Jučer (nedjelja) je u Zagrebu održan VII. Zagreb Christmas Open, Međunarodno natjecanje na kojem su sudjelovali timovi iz 5 zemalja: Hrvatske, Slovenije, Italije, Mađarske i Poljske. Virovitičke mažoretkinje prvi puta su predstavljale samo njihove najmlađe članice, djevojčice između 3 i 6 godina.

Dječja formacija natjecala se u ukupno 5 kategorija i osvojile su 2 srebra i 3 zlata. Srebro su osvojile: dječja formacija mini štap i solo štap Isa Pintar, zlatne su bile u mini formaciji pom pon, velikoj formaciji pom pon Christmas te solo pom pon Ena Vidović. Nakon izvrsnih rezultata starijih članica u Rusiji, klinceze Virovitičkih mažoretkinja pokazale su da idu stopama svojih prijateljica iz tima i da tim ima veliku budućnost.

IMG 9811
Foto: Virovitičke mažoretkinje

Ovo je bilo zadnje natjecanje u 2019. godini, a Virovitičke mažoretkinje u subotu, 14. prosinca pripremaju veliki božićni koncert „Golden Christmas Virovitičkih mažoretkinja“ na koji dolaze prijateljski timovi iz Saveza mažoretkinja i pom pon timova Hrvatske, čije su i same članice.

– Ovo je prekrasna najava za naš bogati program koji nas očekuje u subotu od 16.30 sati u kazalištu Virovitica i koji smo priredili zajedno s našim članicama i ostalim timovima iz Velike Gorice, Zagreba, Čazme, Kloštra Ivanića i Garešnice za sve naše roditelje, prijatelje i građane. Dođite i pogledajte kako izgledaju dvostruke svjetske viceprvakinje i europske viceprvakinje – rekla je trenerica i predsjednica Nataša Kranjec. (www.icv.hr)

[g-gallery gid=”567947″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content