NAJSLAĐI BLAGDANI Zavirite u izvrsnu ponudu blagdanskih kolača Slastičarnice “Dora”

Dok je slastičarskom obrtu „Horvat“ ovo 13. godina rada, njegova vlasnica Slavica Horvat iza sebe ima impresivne 33 godine bavljenja slastičarstvom. Kako sama kaže, slastičarstvo, osim što je njen poziv, također je i njena ljubav i strast. Dok bi se ljubav i strast mogli nazvati tajnim sastojcima svakog dobrog kuhara i slastičara, profesionalnog ili amaterskog, sastojci koji idu u kolače i torte, izložene u atraktivnoj vitrini Slastičarnice „Dora“, čine njihove proizvode doslovce domaćima. Naime, gotovo svi sastojci dolaze upravo sa obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava ili firmi s područja Virovitice i županije.

– Orasi, lješnjaci, maline, jabuke i ostalo voće, sve je iz našeg kraja, iz Virovitice, Vukosavljevice, Rušana, Borove i Podgorja. Šećer je naravno također naš virovitički, isto kao i svježe mlijeko koje nam dovoze tri puta tjedno – ističe S. Horvat, svjesna bitnosti kvalitetnih namirnica, te dodaje kako iako čokolada kojom se koriste u izradi slastica nije „naša“, ona je prava belgijska.

20191130 140442 1 Custom

Puna terasa ljeti, a u hladnije doba unutarnji prostor prilagođen nepušačima čiji žamor oko punih stolova često nadglasava zvuk radija, dokaz je da Virovitičani prepoznaju trud i kvalitetu te se rado vraćaju u ugodnu i obiteljsku atmosferu ove poznate virovitičke slastičarnice. Gostima su najdraže, a samim time i najprodavanije – Dora torta, ledeni vjetar te dobošica, koje su plod vrijednih ruku majstora slastičara koji su stasali upravo u Slastičarnici „Dora“.

20191130 140911 1 Custom

Uz redovnu ponudu najpopularnijih slastica i kolača, Slastičarnica Dora nudi svojim kupcima i široku ponudu blagdanskih kolača. Tako božićni mix sadrži osam do deset, te u božićno vrijeme darivanja čak i 13 vrsta kolača, za 150 kuna koji se može naručiti sve do samog Badnjaka.

Kako bi si na vrijeme osigurali kvalitetne i ukusne kolače kao dio svog blagdanskog stola, to možete učiniti pozivom na telefon 033/726-642, na mobitel 099/345-7267 ili na način da posjetite ovu poznatu virovitičku slastičarnicu na Šetalištu Edite Schubert, odnosno na adresi Trg kralja Tomislava 1. (promo)

[g-gallery gid=”566139″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content