Odličan Božićni koncert učenika i nastavnika u Suhopolju: Sve prisutne zarazili blagdanskim raspoloženjem

U prepunom Hrvatskom domu u Suhopolju, sinoć (petak) je održan Božićni koncert učenika i nastavnika Osnovne škole Suhopolje i njihovih gostiju. U blagdanskom raspoloženju, u ovom koncertu nastupili su najmlađi i oni stariji, a njihovi roditelji, bake, djede i obitelji su ih s osmjesima na licima gledali.

Božićni koncert otvorio je zbor škole pod ravnanjem učiteljice Irene Maras, a izveli su dvije prigodne skladbe, a učenici folkloraši izveli su i kraći scenski prikaz. Nakon velikog, na scenu je došao i mali zbor škole i razveselio nazočne poznatim Božićnim skladbama „Veselje ti navješćujem“ i „Sretan Božić“.

IMG 20191220 170147 Medium

Božičnu čaroliju upotpunile su članice vokalnog ansambla Glazbene udruge Conttese sa odličnom izvedbom domaćih i stranih Božićnih pjesama, a ugođaju najradosnijeg blagdana pridonio je i zbor Tehničke škole iz Virovitice pod ravnanjem profesora Luke Mlinarića, koji je također otpjevao tri Božićne skladbe.

Na ovom koncertu, na kojem je nazočio i načelnik Općine Suhopolje Siniša Horvat i koji je bio svojevrsni rezultat kvalitetnog rada učenika i nastavnika, mogao se čuti dugi pljesak nakon svake izvedbe, što je malim i malo većim izvođačima bila i najveća nagrada, uz obećanje na kraju koncerta, da će i iduće godine ovo ponoviti i biti još i bolji. (www.icv.hr, bs)

[g-gallery gid=”571145″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content