Održana ”Božićna priredba” Osnovne škole Davorin Trstenjak Čađavica: Učenici i učitelji oduševili programom

Osnovna škola Davorin Trstenjak Čađavica, u suradnji s Općinom Čađavica, danas (utorak) je upriličila ”Božićnu priredbu” na kojoj su uz učenike matične škole nastupili i učenici područnih škola iz Sopja, Noskovaca i Čađavačkog Luga.

Učenici i učitelji i ove su se godine potrudili pripremiti zanimljivu i veselu božićnu priredbu koja je pjesmom i plesom obradovala prije svega roditelje i rodbinu učenika škole okupljene u velikoj dvorani mjesnog doma u Čađavici.

Foto: R. Turkalj

U sklopu programa stigao je i Djed Božićnjak koji je poklonima obradovao svu djecu s područja Općine do četvrtog razreda osnovne škole, sve zahvaljujući Općini Čađavica i načelniku Mirku Rončeviću koji su osigurali sredstva za kupnju ovogodišnjih darova.

– Božićno-novogodišnji blagdani i vrijeme darivanja uvijek su prigoda da dodatno razveselimo djecu o kojoj i inače brinemo tijekom cijele godine. Općina je tu da pomaže OŠ Davorin Trstenjak u njezinom radu i potrebama učenika. Uz sve ono osnovno u kontinuitetu radimo na poboljšanju uvjeta za dobrobit sve djece i njihovo sretno i bezbrižno odrastanje, tako da smo ove godine odradili PŠ Noskovci, krenuli smo s izgradnjom vrtića, uređenjem vanjskih igrališta, a tako ćemo nastaviti i nagodinu – istaknuo je načelnik Rončević.

Foto: R. Turkalj

Osim učenika, učitelja i brojnih mještana, te načelnika Rončevića na priredbi su bili predsjednik Općinskog vijeća Općine Čađavica Josip Piskać, zamjenik načelnika Općine Sopje Željko Janečić i ravnateljica OŠ Davorin Trstenjak Ksenija Žunec.

U sklopu priredbe održana je i, sada već tradicionalna, prodajna izložba radova članova Učeničke zadruge ”Čađavičke lipe”, koji će prikupljena sredstva od prodaje božićnih ukrasa upotrijebiti za kupovinu materijala za daljnji rad učeničke zadruge. (www.icv.hr, adf, mf)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content