POČELA ORAHOVAČKA ZIMA Odigrana prva dva natjecateljska dana, branitelj naslova Gideon brothers startao visokom pobjedom

Odigrana su prva dva natjecateljska dana 32. malonogometnog turnira “Zima” u Orahovici.

Već prvi dan privukao je veliki broj posjetitelja koji su mogli uživati u odličnom nogometu. Turnir je otvorio najmlađi uzrast do osam godina u kojem su se susreli ŠN FEŠK iz Feričanaca i NK Mladost Čačinci. Mali Feričančani su bili uspješniji i zasluženo slavili.

U kategoriji do 10 godina Vugori iz Donje Motičine svladali su vršnjake našičkog NAŠK-a, dok je u ogledu momčadi do 12 godina Škola nogometa Slatina bila bolja od NK Voćina. U kategoriji do 14 godina odigran je vrlo dobar meč između Đurđenovca i čačinačke Mladosti, a u kojem je presudio jedan pogodak Đurđenovčana. U konkurenciji juniora Kinder surprise je bio uvjerljiv kontra Papuka iz Ćeralija, dok je u natjecanju mjesta Voćin nakon dobre utakmice svladao momčad Iskrice iz kombinacije mjesta Stara i Nova Jošava te Crkvari s konačnih 2:1.

Uoči prve seniorske utakmice turnir je službeno i otvoren, a sve je pozdravio predsjednik organizacijskog Odbora Vlado Grgić.

-Prije svega hvala vam svima od srca koji ste niz godina s nama i činite ovaj turnir neuništivim. Malonogometni turnir u Orahovici postao je više od nogometa i sporta, mjesto susreta, druženja, ljubavi i prijateljstva i zato je čast nama što služimo vama sve ove godine. Hvala svim igračima i voditeljima ekipa, roditeljima djece i njihovim trenerima, hvala vama vjerna publiko jer svi mi zajedno pišemo povijest ne samo ovog turnira nego i cijele Orahovice. Svim ovogodišnjim ekipama želim puno sportskog uspjeha, da nema nikakvih ozljeda i pozivam na fair-play, sportski duh i poštenje. Na kraju, u ime organizacijskog odbora, svima želim puno Božjeg blagoslova, zdravlja i sreće povodom Božića – rekao je Grgić.

U prvoj seniorskoj utakmici predstavio se prošlogodišnji pobjednik Gideon brothers iz Viljeva koji je svladao najmlađu seniorsku momčad turnira, Male Duhove s konačnih 12:2, uz četiri pogotka Marka Vincetića. Identičnim rezultatom je Caffe bar Radić Našice pobijedio Komjetani gradnju, a četiri puta mrežu protivnika pogodio je Matko Mikola.

Rezultati:

Četvrtak, 26. prosinca:

U-8 ŠN “FEŠK” – NK Mladost Čačinci 4:0
U-10 Vugori – NK NAŠK 3:1
U-12 ŠN Slatina MNK Apokalipsa – NK Voćin 4:0
U-14 NK Đurđenovac – NK Mladost 1:0
Juniori Papuk Ćeralije – Kinder surprise 1:6
Mjesta Voćin – Iskrica Stara Jošava/Nova Jošava/Crkvari 2:1
Seniori (C) Gideon brothers – Mali Duhovi 12:2
Seniori (A) CB Radić Osječko – Komjetani gradnja 12:2

Petak, 27. prosinca:

U-8 ŠN Orahovica – ŠN Slatina 0:4
U-10 ŠN Slatina – ŠN FEŠK CB Aloha 0:1
U-12 Prijatelji – ŠN Orahovica 3:1
U-14 NK Voćin – ŠN Orahovica 1:0
Juniori Error 404 Mario gold – CB La vie 3:0
Juniori ŠN FEŠK – OPG Rukavina 0:3
Mjesta Donja Pištana – Feričanci CB Aloha 1:1 (5:4)
Mjesta Feričanci Udruga Prijateljstvo – St. Jošava/N. Jošava/Crkvari 0:1
Seniori AID Furniture – CB Blues 4:1
Seniori Duhovi – MNK Apokalipsa 3:0

(www.icv.hr, vg, ilustracija, V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content