POSTANI STANAR Raspisan Javni poziv za buduće stanare poduzetničkih inkubatora u Slatini, Orahovici i Pitomači

Na Internetskoj stranici Poduzetničkog inkubatora Virovitičko-podravske županije, raspisan je Javni poziv s budućom potrebnom dokumentacijom za buduće stanare poduzetničkih inkubatora u Slatini, Orahovici i Pitomači.

Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije d.o.o. je, prvenstveno, poduzetnička potporna institucija osnovana s ciljem poboljšanja regionalne konkurentnosti, poduzetničkog okruženja i održivog razvoja Virovitičko-podravske županije poticanjem razvoja tehnoloških „start-up“ poduzeća i otvaranje novih radnih mjesta. Poduzetnički inkubator, s obzirom na specifičnost usluga koje pruža, djelatnosti kojom se bavi, ali i umreženosti s lokalnim veleučilištem predstavlja svojevrsnu vezu između javnog i privatnog sektora.

Poduzetnički inkubator namijenjen je poduzetnicima početnicima. Poduzetnik početnik je poduzetnik koji je u vrijeme podnošenja Zahtjeva za prijem u Poduzetnički inkubator upisan u odgovarajući registar najviše do 3 godine, te one osobe koje nisu registrirane, ali se namjeravaju registrirati u roku od jednog mjeseca od dana primitka Odluke o korištenju poslovnog prostora Poduzetničkog inkubatora.

Poduzetnički inkubator mogu koristiti poduzetnici koji imaju status poduzetnika početnika ili inovatora, imaju sjedište/prebivalište na području Virovitičko-podravske županije, obavlja sljedeće djelatnosti: proizvodnja koja ne generira štetne utjecaje, djelatnost iz područja ICT-a, djelatnost multimedije, digitalne grafike, arhitekture i građevinarstva, elektronike i elektroničkog poslovanja, ostale uslužne djelatnosti vezane uz proizvodnju i pakiranje proizvoda.

Proizvodne i ICT djelatnosti imaju mogućnost ostati u Inkubatoru do 5 godina, a uslužne do 3 godine.

Poduzetnički inkubator poduzetnicima nudi subvencionirani zakup poslovnog prostora, pružanje savjetodavne pomoći, organiziranje stručnih seminara po subvencioniranoj cijeni, subvencionirane usluge knjigovodstva, subvencionirani najam namještaja i opreme, najam konferencijske dvorane, kreativnu poduzetničku klimu, besplatan parking, promociju na web stranici, promociju na sajmovima, besplatan brzi Internet pristup, registracija sjedišta poduzeća na adresi Poduzetničkog inkubatora, vlastiti poštanski sandučić, izrada poslovnog plana i investicijske studije.

Kako bi to ostvarili potrebno je dostaviti pisani zahtjev za prijem u Poduzetnički inkubator (na propisanom obrascu), dokaz o registraciji, poslovni plan ili elaborat razvojnog programa, izjavu o početku obavljanja djelatnosti (na propisanom obrascu).

Više informacija, kao i tlocrt navedenih poduzetničkih inkubatora s poslovnim uredima, potrebnu dokumentaciju možete vidjeti OVDJE. (inkubatorivpz.hr, vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content