GO HDZ Ivica Kirin: Kolinda Grabar-Kitarović ima našu apsolutnu potporu i svi članovi imaju obvezu glasati za nju

- PROMO -

Gradski odbor Hrvatske demokratske zajednice Virovitice danas (petak) je sazvao konferenciju za medije kako bi ukazali na potporu koju od stranke uživa aktualna predsjednica i kandidatkinja za novi mandat Kolinda Grabar-Kitarović. U svom obraćanju medijima, predsjednik Odbora Ivica Kirin istakuo je kako Grabar-Kitarović ima njegovu apsolutnu potporu, kao i potporu čitave stranke.

Iskazao je zgražanje odnosom svih drugih kandidata kao i cjelokupne javnosti prema aktualnoj predsjednici. Osudio je nepoštivanje pravila lijepog ponašanja i komunikacije, koja, kako kaže, svi zaborave kada se obraćaju predsjednici Grabar-Kitarović.

– Vjerujem da je jedan od razloga to što je ona jedini ozbiljan kandidat. Gospođa Kolinda Grabar-Kitarović do sada je pokazala u svim sferama u kojima se nalazila i radila, da može voditi i izuzetno kvalitetno raditi. Njeno ogromno iskustvo i kao ministrice vanjskih poslova i kao zamjenice Glavnog tajnika NATO-a, kao i njen ugled koji je stekla u Europi i svijetu pokazuje da je prava osoba za vođenje Republike Hrvatske i širenje njenog ugleda diljem svijeta – rekao je Kirin.

IMG 9199
Foto: K. Toplak

Istaknuo je kako je Hrvatska, zahvaljujući predsjednici Grabar-Kitarović i Vladi RH, postala „vidljiva“ u Europskoj uniji i svijetu te da sada „sjedimo ravnopravno za stolom s mnogo većim zemljama“.

– Posljedice lošeg imidža Hrvatske loše su utjecale na sve nas. Velike kamate za kredite, loš rejting, slabljene gospodarstva, izbjegavanje ulaganja u Hrvatsku, a sve je to došlo od loše vanjske politike i diplomacije i onih koji Hrvatsku nisu znali predstavljati kako treba, a to je predsjednica promijenila – tvrdi.

Potom se obratio članovima HDZ-a kojima je poručio da svatko tko želi biti dio tima i ako je član HDZ-a da mora glasati za njihovu kandidatkinju, oni koji ne misle tako mogu slobodno izaći iz stranke.

– Dok je član, ima obavezu, kao i ja, da glasamo za našu kandidatkinju Kolindu Grabar-Kitarović. Ovdje se sada ne postavlja pitanje tko koga voli ili je netko nekome više ili manje drag. Ovdje se radi o sudbini zemlje i to je interes ispod kojeg su svi drugi interesi nebitni. Stoga pozivam sve naše članove, simpatizere, domoljube, Virovitičane i Virovitičanke da izađu na izbore i daju glas jedinoj kvalitetnoj kandidatkinji , našoj Kolindi Grabar-Kitarović – zaključio je Kirin. (www.icv.hr)

Povezane vijesti

Skip to content