GO HDZ Ivica Kirin: Kolinda Grabar-Kitarović ima našu apsolutnu potporu i svi članovi imaju obvezu glasati za nju

Gradski odbor Hrvatske demokratske zajednice Virovitice danas (petak) je sazvao konferenciju za medije kako bi ukazali na potporu koju od stranke uživa aktualna predsjednica i kandidatkinja za novi mandat Kolinda Grabar-Kitarović. U svom obraćanju medijima, predsjednik Odbora Ivica Kirin istakuo je kako Grabar-Kitarović ima njegovu apsolutnu potporu, kao i potporu čitave stranke.

Iskazao je zgražanje odnosom svih drugih kandidata kao i cjelokupne javnosti prema aktualnoj predsjednici. Osudio je nepoštivanje pravila lijepog ponašanja i komunikacije, koja, kako kaže, svi zaborave kada se obraćaju predsjednici Grabar-Kitarović.

– Vjerujem da je jedan od razloga to što je ona jedini ozbiljan kandidat. Gospođa Kolinda Grabar-Kitarović do sada je pokazala u svim sferama u kojima se nalazila i radila, da može voditi i izuzetno kvalitetno raditi. Njeno ogromno iskustvo i kao ministrice vanjskih poslova i kao zamjenice Glavnog tajnika NATO-a, kao i njen ugled koji je stekla u Europi i svijetu pokazuje da je prava osoba za vođenje Republike Hrvatske i širenje njenog ugleda diljem svijeta – rekao je Kirin.

IMG 9199
Foto: K. Toplak

Istaknuo je kako je Hrvatska, zahvaljujući predsjednici Grabar-Kitarović i Vladi RH, postala „vidljiva“ u Europskoj uniji i svijetu te da sada „sjedimo ravnopravno za stolom s mnogo većim zemljama“.

– Posljedice lošeg imidža Hrvatske loše su utjecale na sve nas. Velike kamate za kredite, loš rejting, slabljene gospodarstva, izbjegavanje ulaganja u Hrvatsku, a sve je to došlo od loše vanjske politike i diplomacije i onih koji Hrvatsku nisu znali predstavljati kako treba, a to je predsjednica promijenila – tvrdi.

Potom se obratio članovima HDZ-a kojima je poručio da svatko tko želi biti dio tima i ako je član HDZ-a da mora glasati za njihovu kandidatkinju, oni koji ne misle tako mogu slobodno izaći iz stranke.

– Dok je član, ima obavezu, kao i ja, da glasamo za našu kandidatkinju Kolindu Grabar-Kitarović. Ovdje se sada ne postavlja pitanje tko koga voli ili je netko nekome više ili manje drag. Ovdje se radi o sudbini zemlje i to je interes ispod kojeg su svi drugi interesi nebitni. Stoga pozivam sve naše članove, simpatizere, domoljube, Virovitičane i Virovitičanke da izađu na izbore i daju glas jedinoj kvalitetnoj kandidatkinji , našoj Kolindi Grabar-Kitarović – zaključio je Kirin. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content